PRIJAVITE SE NA POLETNE IGRE

4. avgusta 2015

Spoštovani!

O Poletnih igrah obrtnikov in podjetnikov (PIO 2015) smo doslej kar veliko govorili in še več pisali. Glede na obširno najavo, smo temu primerno pripravili obširen razpis,  pogoje in način prijave PRAVILA IN RAZPISNI POGOJI PIO 2015 – 19.09.2015 ter vsa potrebna navodila, skupaj s prijavnico Prijavnica za PIO 2015.

Športno-družabni dogodek Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije bo v soboto, 19. septembra 2015, s pričetkom ob 10. uri, v notranjih ter zunanjih prostorih športnega centra Ravne na Koroškem.

Program zajema tekmovanja v vrsti športnih panog ter tekmovanje v kuhanju golaža. Poudarek je na ekipah, ki bodo zastopale OOZ in OZS.
Za vse, ki si želijo tekme ogledati in ob tem navijati oziroma spodbujati svoje predstavnike ekip, poleg tega pa bi si želeli dan popestriti še s čim, bo organiziran pohod na Uršljo goro in ogled podzemlja Pece skupaj z muzejem. Kaj vse še omogoča športni center, je navedeno v razpisu.
Koroški gostinci bodo skozi ves dan skrbeli, da nihče ne bo lačen, sicer pa bomo ta dan zaključili s slavnostno podelitvijo nagrad ter se zavrteli ob živi glasbi. Z nami bodo Štajerskih 7!
Dogodek smo objavili na naši spletni strani: http://sport.ozs.si/ ter med dogodki. Člane bomo seznanili tudi preko e-novic in revije Obrtnik podjetnik. Da bi informacija o prireditvi resnično prišla do vseh naših članov, za objavo dogodka (tokrat z več podatki) v vaših internih glasilih prosimo tudi vas.
Prepričani smo, da je kakršnikoli dvom glede prijave na prireditev PIO 2015, popolnoma  odveč. Več nas bo, bolj veselo bo! Vrnimo obrtništvu športne igre in ponovno druženje!

Vsa morebitna vprašanja naslovite na e-naslov jana.golic@ozs.si in/ali barbara.peteros@ozs.si ali neposredno na predsednika in člane Odbora za šport pri OZS, katerih kontakte najdete v priloženem razpisu.

 

Vljudno vabljeni in lepo pozdravljeni!

Branko Meh Predsednik OZS

Niki Zima Predsednik Odbora za šport pri OZS

Danijel Lamperger Direktor OZS