Hoby les : “Preživimo nedeljo skupaj s sodelavci”

15. januarja 2016

DSC00542

Zapis direktorice ga. Katarine Hohnjec o druženju  kolektiva Hoby les d.o.o.:

Naše druženje na temo »Preživimo nedeljo skupaj s sodelavci«  smo tokrat izvedli že tretjič.  Klasično večerjo ob zaključku leta smo nadomestili z ogledom znamenitosti v naši okolici in to je tudi ena redkih priložnosti, ko se sodelavci iz vseh šestih poslovnih enot srečamo na enem mestu in preživimo sproščen dan skupaj.

Letos smo se odpravili ogledat zgornjo Savinjsko dolino. Najprej smo si ogledali Lesarski muzej v Nazarjah, ki se nahaja v gradu Vrbovec. Preverili smo svoje poznavanje lesnih vrst, izvedeli precej zanimivosti o gozdovih pri nas in po svetu ter si ogledali pot lesa nekdaj iz gozda do morja. Zaključili smo z miselno igrico, kjer smo preizkusili tudi delo naših rok z različnimi kosi lesa.

Naslednji postanek je bil v Solčavskem centru Rinka, kjer smo si po krepčilni malici iz lokalnih dobrot ogledali razstavo o življenju in naravi Solčavskega.

DSC00642

Ob ogledu čredice avtohtonih Solčavsko-Jezerskih ovc smo srečali tudi »pastirja«, kateri nas je pospremil na sprehod po obronkih Logarske doline. Ob obilici anekdot in opisov značilnosti tukajšnje narave ter ogledu skoraj zamrznjenega slapu Palenk, smo prispeli do Logarskega kota, kjer ob večerji in domačih šalah zaključili naš izlet.

Ob tej priložnosti  se zahvaljujem vsem svojim zaposlenim za dobro sodelovanje v preteklem letu in hkrati upam, da bo tako tudi v prihodnje.