IZZIVI MLADIM

11. januarja 2016

 

                                                                                                                          Si morda brezposeln/a ali si dijak/inja ali si študent/ka ali si samozaposlen/a, ali zaposlen/a, star/a med 15 in 30 let. V januarju 2016 smo zate pripravili brezplačno podjetniško delavnico v Celju.

VABIMO te, da SPREJMEŠ IZZIV in se udeležiš delavnice »IZZIVI MLADIM«.

Poglej IZZIVE, ki smo jih zate pripravili skupaj s slovenskimi podjetji in organizacijami. S sodelovanjem na delavnici, se boš spoznal z vitkim inoviranjem, ki ga pri reševanju izzivov uporabljajo tudi start upi in inovativna podjetja. Prav tako se boš lahko osebno predstavil odločevalcem v sodelujočih podjetjih. Odločitev je tvoja. S klikom izberi IZZIV, ki ga boste v timu, ob mentorski podpori, reševali in ob zaključku vaše rešitve predstavili podjetju.

Na spletni povezavi http://www.podjetniski-portal.si/o-podjetnistvu/izzivi-mladim/delavnica-v-celju-22-do-30-1-2016  so objavljeni izzivi, sodelujoča podjetja in prijavnica na delavnico.

Več o programu delavnic na spletni povezavi: http://www.podjetniski-portal.si/o-podjetnistvu/izzivi-mladim/program-delavnice-za-mlade .

Kontakt: izzivimladim@spiritslovenia.si

Delavnico organizira SPIRIT Slovenija, javna agencija v sodelovanju z lokalnima partnerjema Območno Obrtno-podjetniška Zbornica Celje in

Fakulteto za komercialne in poslovne vede.

 

Finančna sredstva za izvedbo aktivnosti so zagotovljena s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo.

 

There‘s a way to do it better.  Find it!

T. Edison