Vabilo za udeležbo v projektu: Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc

3. januarja 2017

V okviru javnega razpisa je Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport namenilo sredstva za izobraževanje zaposlenih oseb. S tem želi povečati vključenost odraslih v vseživljenjsko učenje (VŽU) ter izboljšati kompetence, ki jih potrebujejo zaradi potreb na trgu dela, večje zaposljivosti in mobilnosti ter osebnega razvoja in delovanja v sodobni družbi.

V okviru projekta Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc smo partnerji z naborom strokovnih izobraževalnih vsebin, ki so namenjene vsem s srednjo poklicno ali nižjo izobrazbo in so starejši od 45 let.

Udeležba na usposabljanjih prinaša nova poklicna znanja, ki omogoča boljše in kakovostnejše delo ter nove poklicne priložnosti.

Več si lahko pogledate na povezavi: http://www.cpu.si/brezplacno/

Nudimo vam naslednja brezplačna usposabljanja:

  • Vodja skupine v proizvodnji – modul: Metode in tehnike vodenja proizvodnje, NPK
  • Hišnik – priprave za pridobitev NPK
  • Usposabljanje serviserjev (Program A) opreme, ki vsebuje določene fluorirane in toplogredne pline (hladilna tehnika) – priprava za izpit za potrditev minimalne usposobljenosti na podlagi Uredbe o uporabi ozonu škodljivih snovi
  • Usposabljanje za preglednika manj zahtevnih inštalacij – priprava na pridobitev NPK

20 urna usposabljanja izvajajo naši pooblaščeni predavatelji in vabljeni, da izkoristite možnost brezplačnih usposabljanj za vaše zaposlene.

Za dodatna pojasnila smo vam na voljo: Sašo Pristavec 01/5897-659, saso.pristavec@cpu.si