VABILO K OGLEDU DOBRIH PRAKS v Lombardiji (Italija) od 6. – 7. junija 2018 (v prostorih ITIA – National Research Council of Italy, Milano in Kilometro Rosso, Bergamo)

21. maja 2018

Originalno vabilo se nahaja tukajBIFOCAlps

Posoški razvojni center in Tehnološki park Ljubljana skupaj s partnerji projekta BIFOCAlps vabita vsa zainteresirana podjetja in organizacije podpornega okolja za podjetništvo, ki zasledujejo cilje prehoda na trg na prednostnem področju Strategije pametne specializacije Slovenije S4 – (S)INDUSTRIJA 4.0 – tovarne prihodnosti (FoF), da se nam pridružijo na
OGLEDU DOBRIH PRAKS v Lombardiji (Italija) od 6. – 7. junija 2018 (v prostorih ITIA – National Research Council of Italy, Milano in Kilometro Rosso, Bergamo)
Na ogledu dobrih praks se boste najprej seznanili s politikami in ukrepi, ki jih regija Lombardija in Slovenija ponujata podjetjem pri vstopu v Industrijo 4.0 (FoF) in digitalizacijo proizvodnje. Predstavniki podjetij boste lahko predstavili svoj pogled in se tako vključili v razprave o politikah, ki jih država in regija ponujata podjetjem pri razvoju digitalnih procesov proizvodnje.
Predstavniki podjetij boste imeli možnost mreženja in navezovanja stikov s primerljivimi podjetji iz Lombardije (predvsem iz Bergama). Ogledali si bomo tudi podjetje v Lombardiji, ki je že vključeno v Industrijo 4.0 (FoF).
Odhod udeležencev bo 6. 6. 2018 predvidoma ob 6.00 iz Ljubljane prek Nove Gorice v Milano. Prihod v Ljubljano je predviden 7. 6. 2018 ob 22.00.
Za predstavnike podjetij je udeležba brezplačna. Projekt BIFOCAlps namreč krije tudi stroške:
• prevoza (avtobus)
• nočitve z zajtrkom (v Milanu) in prehrane.
Podrobnejše informacije o nastavitvi in programu vam bomo poslali do srede, 30. 5. 2018.
Prijave na tel. številki 05/ 38-41-882 (Polona Cimprič) ali prek e-pošte polona.cimpric@prc.si do četrtka, 24 .5. 2018. Število mest je omejeno.