Konferenca WoS: korak do boljše družbe in modrega vodenja

27. februarja 2019

Konferenca WoS: korak do boljše družbe in modrega vodenja

Wos WoS1 WoS2 WoS3 WoS4

WOS2019_2pager_SLO (2)

WOS2019_vabilo_CETRTEK

Prva mednarodna izkustvena konferenca o sodelovalnem ter vključujočem voditeljstvu – World of Synergy 2019: Inclusive Leadership, bo potekala med 14. in 16. marcem 2019 v idiličnem okolju  Term Olimia v Sloveniji. Delovni jezik konference je angleščina.

Konferenca je namenjena tako posameznikom ter posameznicam kot organizacijam in timom, ki se zavedajo, da naša družba potrebuje nove načine vodenja. Pri odkrivanju teh je pomembno širiti obzorja, prestopati okvire in cono udobja,  komunicirati z vrednotami človečnosti, vključevati intuicijo, sočutje, globoko poslušanje, iskati ravnovesje (ženskega in moškega principa, razuma in srca, delovanja in bivanja), stopati iz ‘ JAZ’ v ‘MI’ in znati med nami vpreči moč sinergije.

Skupaj bomo raziskovali nove metode, načine ter principe vodenja (sebe in drugih), ki jih bo moč prenesti tudi v delovna okolja ali implementirati v različne aspekte življenja.

Ključne besede konferenčnega programa: prihodnost dela, od ‘jaz’ do ‘mi’, ravnovesje za večji družbeni učinek in sinergija. Govorniki in govornice prihajajo k nam iz Avstrije, Švice, Malezije, Hong Konga in Slovenije.

Cilj: doseganje ravnovesja in vitalnosti znotraj posameznikov in organizacij za lažje soočanje s sodobnimi izzivi ter pozitiven prispevek povezovanju in celotni družbi.

Zakaj in kdo?

 • Ker verjamemo, da vključujoče voditeljstvo nagovarja posameznike in time, ki se zavedajo, da je potrebno spremeniti način, kako vodimo in sledimo.
 • Ker želimo raziskati modele, ki bi v gospodarstvo, izobraževanje, kulturo in vrednostne sisteme ponovno vnesli vitalnost za lahkotno soočanje z današnjimi družbenimi izzivi.
 • Ker verjamemo, da ravnovesje v nas vodi v ravnovesje v organizacijah ter družbi.
 • Ker modrejše odločitve pozitivneje vplivajo na posameznike, organizacije in družbo, da pa bi našli to modrost, se moramo odpreti širši perspektivi zaznavanja in aktivirati več čutov.

World of Synergy je domača iniciativa, ki je združila posameznice in posameznike iz različnih področij delovanja, v skupni viziji in želji ustvariti skupnostno polje za raziskovanje in implementacijo vrednot ter trajnostnih modelov novodobnega voditeljstva ter graditi bolj povezovalno in ustvarjalno družbo. V ekipi smo zbrani tisti, ki verjamemo in si želimo narediti nekaj več v družbi – prispevati k združevanju, vključenosti, povezovanju in sodelovanju.  V iniciativi smo združeni: https://www.worldofsynergy.com/conference/#team

Kako?

Pristno inovativno konferenčno izkušnjo bomo ustvarili:

 • s skrbno izbranimi avtentičnimi zgodbami iz podjetništva, znanosti, politike, umetnosti in stare modrosti,
 • z interaktivno izkušnjo med govorniki in udeleženci,
 • z drugačnim, inovativnim konferenčnim programom – izkustvena konferenca,
 • z izvabljanjem kolektivne inteligentnosti in njenih potencialov,
 • z reaktivacijo vseh šestih (ali celo več?) čutov,
 • s podporno močjo naravnega okolja, ki ga idilično predstavljajo Terme Olimia.  Narava je sestavni del vključujočega voditeljstva in Slovenija, država z ljubeznijo v svojem imenu (sLOVEnija), lahko s svojo naravo podpre moč sinergije.
 • s konferenco zasledujemo tudi trajnostne cilje ZN

Za koga?

Za vse agente sprememb, pionirje, organizacije, vodstvene kadre, coache in vse, ki si želite v svetu pustiti dobro sled.

Več o konferenci, govornikih ter govornicah, programu in vstopnice:

www.worldofsynergy.com

Organizator dogodka ponuja vsem članom Območne obrtno-podjetniškezbornice Celje popust v višini 50€. Za uveljavljanje popusta ob prijavi kontaktirajte

ga. Tatjano Štinek na tatjana.stinek@ozs.si

 

 

 

.