UEFA evropsko prvenstvo v nogometu do 21 let

5. marca 2021

Spoštovani,

 

Celje, mesto grofov, bo med 24. in 30. marcem 2021 gostilo tri tekme največjega nogometnega dogodka v zgodovini Slovenije – evropskega prvenstva v nogometu do 21 let –  UEFA U21.

Veseli  smo, da so organizatorji povabili OOZ Celje k sodelovanju ter podjetnikom, našim članom, dali možnost in priložnost, da ste del prvenstva tudi vi.

Tukaj se nahajajo  vse potrebne informacije, povezave, ključniki in napotki, kako se vključite v priprave na prvenstvo in ste del njega. Uradna ključnika prvenstva sta #AGEMEANSNOTHING in #U21EURO ter #VISITCELJE #CITYOFCOUNTS. Za bannerje prvenstva se obrnite na našo zbornico, da vam jih posredujemo.

Uradni kanali in druge informacije so zbrani na spletni strani visitcelje.eu in  https://www.visitcelje.eu/sl/izdelek/evropsko-prvenstvo-v-nogometu-do-21-let/.

To je izvrstna priložnost za promocijo vašega podjetja ter hkrati izraženo podporo Celju, mestu gostitelja prvenstva.

To naredite na način, da na spletni strani ali družbenih omrežjih objavite banner prvenstva, s povezavo na uradno spletno stran prvenstva v Celju, ki je: https://under21.nzs.si/.

———————————————————————————————————————————————————————

Predlog teksta  za objave na družbenih omrežjih 

Ponosni smo, da je Celje eno izmed mest gostiteljev Evropskega prvenstva v nogometu U21. V Celju bodo odigrane tri tekme: 24., 27. in 30. marca. Poleg slovenske  bomo v Celju gostili še reprezentance Španije, Italije in Češke.  Ponosni smo, da je naše mesto Celje del največjega nogometnega prvenstva vseh časov v Sloveniji.

——————————————————————————————————————————————————————-

UEFA evropsko prvenstvo v nogometu do 21 let

Slovenija in Madžarska v letu 2021 skupaj gostita UEFA evropsko prvenstvo v nogometu do 21 let. Dogodek bo za Slovenijo velika čast, saj tako velikega tekmovanja v nogometu še ni gostila. Ob tem pa je UEFA evropsko prvenstvo tudi velika priložnost za mesta gostitelje in med njimi je tudi Celje.

Mesto grofov bo med 24. in 30. marcem 2021 gostilo tri tekme največjega nogometnega dogodka v zgodovini Slovenije. Na stadionu Z’Dežele bomo na delu videli tudi slovenske mlade upe, ki se bodo 27. marca pomerili s Češko. V  mestu grofov bosta igrali tudi svetovni velesili Italija in Španija. Slednja bo na evropskem prvenstvu branila naslov iz zadnjega turnirja, prav z Italijo pa si delita prvo mesto po številu končnih zmag. Obe reprezentanci sta bili najboljši petkrat.

Razpored tekem v Celju (skupina B):

  1. marec 2021, 18.00: Češka – Italija
  2. marec 2021, 18.00: Slovenija – Češka
  3. marec 2021, 21.00: Španija – Češka

 

                                                                                                                                                                                                             OOZ Celje          

                                                                                                                                                                                                             Podpredsednik Peter Pišek