Srečanje prevozniških družin v soboto, 10.9.2022, ŠENČUR

6. septembra 2022

Spoštovani!

Vljudno vabljeni na sejemsko – družabni dogodek »Srečanje prevozniških družin in prevozniških podjetij Slovenije«, ki se bo odvijal v soboto, 10. 9. 2022 med 10. in 23. uro v Šenčurju.

Vodilo srečanja je medsebojno druženje slovenskih prevoznikov in medgeneracijsko povezovanje, prav slednje pa je danes še kako pomembno, saj generacija, ki je ustanovila in proslavila večino današnjih uspešnih prevozniških podjetij, počasi odhaja v pokoj. Zadaj že stoji mlada generacija, ki bo podjetja in dejavnost razvijala naprej, nujno pa je, da se med seboj spozna in z roko v roki nadaljuje prizadevanja, ki so jih zastavili že njihovi očetje. V družinska podjetja, še posebej prevozniška, je praviloma vpeta celotna družina, zato je prav, da se v celoti spoznajo tudi med seboj. Srečanje, kakršno je bilo in bo tudi v prihodnje, je pravo okolje za prijetno druženje in izmenjavo izkušenj ter sklepanje tako poslovnih dogovorov kot novih prijateljstev družinskih članov vseh generacij.

Tudi letošnje srečanje bomo nadgradili z bogato sejemsko ponudbo, na katerem se bodo predstavila številna podjetja, ki prevoznikom zagotavljajo svoje izdelke in storitve.

Lokacija: Šenčur (Poslovna cona A 45),

Sobota, 10. september 2022 od 10. ure dalje

Posebna skrb bo namenjena tudi ozaveščanju o pomenu prometne varnosti.
Javna agencija RS za varnost prometa je pripravila širok nabor zanimivih aktivnosti: naprava Vrtavko, naprava Zaletavček, Naletne tehtnice, simulacija alkoholiziranosti in vpliva različnih drog in mnogo ostalih aktivnosti tudi za najmlajše.

Pripravili smo posebno bogat program za najmanjše:

Animacija za otroke – XXL Pikado, Obrazne poslikave, Modeliranje balonov, Streljanje z loki, Milni mehurčki… (med 11. in 16. uro)

Za zabavni program bo poskrbel ansambel veseli SVATJE.

Prijava na dogodek je obvezna preko spletne strani: https://www.ozs.si/sekcija-za-promet/srecanje-prevoznikov-2021