Zimsko srečanje obrtnikov in podjetnikov z družinami 2024

16. januarja 2024

 

Spoštovani člani!

Pridružite se nam na nepozabnem družabnem dogodku, ki bo v soboto, 27. januarja  2024 na Kopah.

Ste pripravljeni preživeti sobotni dan v prijetnem okolju, s stanovskimi kolegi in v rekreativno tekmovalnem vzdušju? Sprejmite najboljšo novoletno odločitev in pohitite s prijavami na Zimsko srečanje obrtnikov in podjetnikov z družinami 2024. Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije v sodelovanju z območnimi obrtno—podjetniškimi zbornicami organizira Zimsko srečanje obrtnikov in podjetnikov z družinami 2024, ki bo potekalo v soboto, 27. januarja 2024 na Kopah

 

Program:

– celodnevno smučanje,

– veleslalomska tekma (v kategorijah moški, ženke in otroci, OOZ),

– kosilo, čaj, malica (pekovski izdelki za dobrodošlico, enolončnica)

– druženje in zabava z DJ Neyem in  bandom Plamen

– tekmovanje OOZ v kuhanju enolončnice

 

Kotizacija na posameznega udeleženca/člani OZS-OOZ

Člani OZS / osebo:
TEKMOVALCI (člani OZS, njihovi družinski člani in pri članu zaposleni): 40 EUR
TEKMOVALCI (otroci člana OZS ali zaposlenega pri članu OZS do vključno 18 let): 30 EUR
NETEKMOVALCI/NESMUČARJI (člani OZS, njihovi družinski člani in pri članu zaposleni): 20 EUR

 POMEMBNO: Vodstvo  OOZ Celje je glede financiranja udeležbe sprejelo naslednji sklep: Članom OOZ Celje z redno poravnanimi obveznostmi do zbornice OOZ Celje krije kotizacijo v višini 40 € (za člane, ki bodo tekmovali/smučali) in v višini 20 € za člane, ki ne bodo tekmovali/nesmučarji. Za ostale udeležence (družinske člane ali zaposlene) na osnovi računa OZS krijete kotizacijo sami.

OOZ Celje organizira in pokrije tudi stroške skupnega prevoza udeležencev, članov OOZ Celje. Glede na to, da ste vsi člani  prejeli vabilo skupaj s prijavnico na svoj e- naslov,  vas prosimo, da nam ob prijavi napišete, ali  boste koristili skupni prevoz ali lastni. O terminu in kraju odhoda iz Celja vas bomo naknadno obvestili. Predviden odhod iz Kop proti Celju je ob 18.00 uri.