PODJETNIŠKI ZAJTRK

6. junija 2024

Pod okriljem projekta PODPORNO OKOLJE 2023-2025 – SPOT SVETOVANJE SAVINJSKA je v četrtek, 06.06.2024, v prostorih OOZ Celje potekal podjetniški zajtrk z mreženjem z naslovom  VPLIV UMETNE INTELIGENCE IN CHAT GPT-JA NA SODOBNO POSLOVANJE: PRILOŽNOSTI IN IZZIVI ZA PODJETNIKE.

Po uvodni predstavitvi projekta s strani sekretarke OOZ Celje Martine Rečnik in pozdravnem nagovoru predsednika OOZ Celje Petra Piška je predavateljica Biserka Kišić, direktorica in lastnica podjetja KISIK Komunikacije d.o.o., s pregledno predstavitvijo, predstavila koncept umetne inteligence ter v njeno široko področje umestila Chat GPT.

 

Predavateljica, ki ima več kot 20 letne delovne izkušnje na različnih področjih marketinga in odnosov z javnostmi, se v zadnjih letih se posveča predvsem izobraževanju in prenosu praktičnih znanj s področja marketinga in digitalnega marketinga podjetnikom in podjetjem.

Tokrat se je osredotočila na priložnosti in potencial, ki ga le-ta prinaša podjetjem ter  osvetlila področja, na katera moramo biti pri njegovi uporabi posebej pozorni. Izpostavila je tudi izzive, etična vprašanja, ter vprašanja povezana z varnostjo, zasebnostjo in moralo pri uporabi UI in povezanih tehnologij v poslovnem svetu.

Po zanimivem predavanju so se udeleženci imeli možnost mrežiti, izmenjati svoja stališča in izkušnje. Predvsem pa so bili enotnega mnenja, da so tovrstna srečanja v obliki podjetniških zajtrkov odlična priložnost, da izvedo kaj novega in aktualnega, po drugu strani pa, da se srečajo in spletejo nove ter utrdijo obstoječe poslovne povezave.

Posredništvo, trgovina, storitve, Katja Božnik s.p.: » Tema današnjega podjetniškega zajtrka je zelo aktualna in primerna za današnji čas. Odlično je, da smo dobili veliko informacij v kratkem času. Vsekakor je bila danes lepa priložnost, da smo se srečali s kolegi podjetniki in obrtniki te  zmenjali izkušnje na področju današnje teme. »

KOPIRNICA TOMI Tomaž Fludernik s.p.: » Tema je bila zanimiva in poučna ter praktično prikazana. Predavateljica je podala aktualno vsebino na zelo razumljiv način. Dogodek je bil tudi odlična priložnost za druženje, tako, da se že veselim naslednjega srečanja.”