DELAVNICA S PODROČJA MARKETINGA ZA PODJETNIKE ZAČETNIKE, 11. 5. 2021

11. maja 2021

Datum: 11.05.2021
Čas: 8:30 - 10:45

Kategorije:

SPOT SVETOVANJE SAVINJSKA
VABIMO VAS NA SPLETNO DELAVNICO

DELAVNICA S PODROČJA MARKETINGA ZA PODJETNIKE ZAČETNIKE
V TOREK, 11.05.2021, OB 8.30 uri

Vabimo vas, da se pridružite spletni delavnici, kjer bodo predstavljene informacije o pomembnosti prilagajanja komunikacijskih veščin za čim boljše razumevanje kupcev, da bi lahko zadovoljili njihova pričakovanja ter o oblikovanju marketinškega pristopa posameznega podjetja na trgu. Delavnica je zastavljena praktično.

Vsebina:

  • razumevanje tržnih razmer (SWOT analiza)
  • pomen prvega stika in veščine komuniciranja s kupci
  • razumevanje kupcev in njihovih pričakovanj
  • izdelki in storitve
  • razumevanje model 4P in 7P
  • segmentacija kupcev

Izvajalec: Dr. Gregor Jagodič, izhaja iz obrtniške družine in ima več kot 20 let izkušenj s področja podjetništva, marketinga, prodajnih veščin, oblikovanja in usposabljanja prodajnih timov ter coachinga vodij. Treninge iz omenjenih področij izvaja tako za manjša podjetja, kot multinacionalke na področju držav celotne bivše Jugoslavije. Je docent na Mednarodni fakulteti za družbene in poslovne študije iz Celja, kjer predava Podjetništvo, Marketing, Inovativnost v podjetništvu, ter je skrbnik sodelovanja in povezovanja fakultete z okoljem in podjetji. Usmerjen je v praktične pristope in išče priložnosti, kako bi lahko pomagal pri uresničitvi idej posameznikov.

 Udeležba je brezplačna za vse udeležence. Delavnica bo trajala 3 šolske ure, število prisotnih udeležencev na delavnici je omejeno. V primeru zapolnitve skupine vam bomo sporočili morebitni novi termin izvedbe e-delavnice.

POMEMBNO:

– zaradi lažjega dela priporočamo uporabo osebnega računalnika z dostopom do spleta ter možnostmi interakcije (kamera, mikrofon)

– vsa nadaljnja navodila glede dostopa do spletne delavnice boste prejeli na elektronski naslov, ki bo naveden na prijavi, en dan pred terminom delavnice. Na delavnico se prijavite 15 minut pred pričetkom.

 Prijave zbiramo preko povezave:  

https://forms.gle/KVzhbzUhnWW5FXX28

do vključno petka, 7.5.2021 oziroma do zasedbe mest.

 

Vljudno vabljeni!