DRŽAVNE SPODBUDE ZA GOSPODARSTVO, 26. 5. 2020

26. maja 2020

Datum: 26.05.2020
Čas: 9:00 - 11:15

Kategorije:


SPOT SVETOVANJE SAVINJSKA

VABILO NA DELAVNICO – WEBINAR

 

DRŽAVNE SPODBUDE

 ZA GOSPODARSTVO

 

V TOREK, 26.05.2020, OB 9.00 uri

 

Zaradi nastale situacije v Slovenji vam sporočamo, da se na SPOT svetovanje SAVINJSKA maksimalno trudimo, da bi naše aktivnosti v vašo podporo  izvajali čim bolj učinkovito. V tem obdobju je edini možen način izvedbe delavnice na e-način, zato vas vabimo, da se nam pridružite na spletnem mestu webex.com.

Vsebina delavnice:

  • državne spodbude: predstavitev spodbud resornih ministrstev, Slovenskega podjetniškega sklada, SPIRIT, Javnega sklada RS za regionalni razvoj in razvoj podeželja …
  • ukrepi lokalnega okolja

 

Izvajalka: Alenka Vodončnik, samostojna podjetnica od leta 2003, predavateljica, članica FAM, članica strokovnih komisij za oceno učinkovitosti različnih programov in projektov idej (Švicarski sklad, Leader +), odgovorna za izvajanje številnih mednarodnih projektov v okviru različnih programov (URBACT, Progress, Mladi v akciji, Evropa za državljane, Strukturni skladi, Evropski socialni sklad in Evropski sklad za regionalni, programi Phare, programa Interreg IIIA Slovenija-Avstrija, IPA – instrument za predpristopno pomoč Slovenija-Hrvaška) in presojevalka odličnosti procesa nadzora kakovosti (EFQM). Članica mreže slovenskih in evropskih podjetnic mentoric ženskega podjetništva, ustanoviteljica Sekcije žensk podjetnic pri OOZ Celje in ustanoviteljica BPW International s sedežem v Celju. Sodelovala je z različnimi ljudmi v različnih demografskih okoljih in državah.

Udeležba je brezplačna za vse udeležence.  Delavnica bo trajala 3 šolske ure, število prisotnih udeležencev na delavnici je omejeno. V primeru zapolnitve skupine vam bomo sporočili novi termin izvedbe e-delavnice.

POMEMBNO:

V ponedeljek, 25.5.2020, boste prijavljeni udeleženci od izvajalke (mail: alenka@agencija-ave.si) prejeli elektronsko pošto, s katero boste povabljeni na webinar. Takoj po prejemu udeležbo na webinarju potrdite s klikom na kljukico v pošti oz. v skladu z navodilom.

Vsi, ki boste  poslali potrditev udeležbe, boste na dan izvedbe, 26.5.2020, pol ure pred pričetkom prejeli povabilo k udeležbi in s klikom na »JOIN« se boste pridružili webinarju. Zaradi lažjega dela vam priporočamo, da uporabite računalnik.

 Prijave zbiramo s priloženo prijavnico na elektronski naslov simona.zupanc@ozs.si  ali preko spletne strani www.ooz-celje.si/events/categories/vsi-dogodki/ do petka, 22.05.2020 do 12. ure, oziroma do zasedbe mest.

Vljudno vabljeni!

noga ooz celje


PRIJAVI SE!

NAZIV IZOBRAŽEVANJA: DRŽAVNE SPODBUDE ZA GOSPODARSTVO, 26. 5. 2020

PODATKI O PLAČNIKU:

:

:

:

:

:

:

:   DA   NE

:

:   Do 5 let   5 let in več

PODATKI O UDELEŽENCIH:

:

:

Do 30 let   30 let in več

Za prijavo večjega števila udeležencev, vpišite imena in priimke ter starost v spodnje polje: