NAJDRAŽJI DEL VAŠEGA RAČUNALNIKA SO PODATKI V NJEM ALI KAKO NE IZGUBITI 5000 EUR NA LETO

9. novembra 2016

Datum: 09.11.2016
Čas: 0:00 - 13:30

Lokacija:
OOZ Celje

Kategorije: Ni kategorije

  NAJDRAŽJI DEL VAŠEGA RAČUNALNIKA SO PODATKI V NJEM ALI KAKO

NE IZGUBITI 5000 EUR NA LETO

v sredo, 9.11.2016, ob 12.00 uri

 Predavanje priporočamo vsem, ki jim je mar za varnost digitalnih podatkov in dokumentov. Na predavanju bo predavatelj izpostavil nekatere osnovne vidike nevarnosti, ki prežijo na običajne uporabnike, in posledice ter seveda, kako preprečevati situacije, pri katerih lahko zaradi izgube podatkov in dokumentov pride do izpadov poslovanja, finančnih izgub ter v najslabšem primeru do zloma podjetij. Predstavljeno bo nekaj rešitev in sistemov, ki tovrstne nevarnosti zmanjšujejo ali praktično v celoti odpravljajo.

O izvajalcu: Sebastijan Jug deluje na področju Informacijskih tehnologij že od leta 1996, z začetki nekaterim skoraj neznanega Windows 3.0. V 20 letnem delovanju je spoznal in sledil praktično vsem področjem razvoja informacijskih tehnologij in računalniške strojne opreme, ki se je do danes razširila na vsa področja. Je pa v vsem tem razvoju ostalo področje, ki je še vedno ranljivo in delno prepuščeno samemu sebi. To so končni uporabniki, med katere spadajo gospodinjstva, mala podjetja in srednja podjetja. Kljub vsem cenovno dostopnim rešitvam še vedno ne polagajo dovolj pozornosti na varnost svojih podatkov in dokumentov. Sebastijan Jug že od leta 2008 deluje kot svetovalec in izvajalec za varovanje in zaščito digitalnih podatkov v tem segmentu.

Vsebina:

  • Kdaj ste izvedli zadnje arhiviranje vaših ključnih podatkov in dokumentov ?
  • Zakaj arhiviranje izvajati vsak dan in na kakšen način – ročno ali samodejno?
  • Kako star in kako varovan je vaš poslovni računalnik in poslovni profil?
  • Pasti poslovanja, na katere nismo pozorni, dokler ne pride do najhujšega in kako se temu izogniti…

Udeležba je brezplačna za člane OOZ Celje in udeležence, ki imajo sedež podjetja ali stalno prebivališče na področju MO Celje ter občin Dobrna, Vojnik in Štore. Za vse ostale udeležence znaša cena seminarja 48,80 EUR z DDV. Znesek do termina seminarja nakažite na TRR številka: 6000 0000 0413 097, LON, d.d., Kranj. Seminar bo organiziran za minimalno 10 udeležencev, v primeru prenizkega števila prijav si pridržujemo pravico do odpovedi.


PRIJAVI SE!

NAZIV IZOBRAŽEVANJA: NAJDRAŽJI DEL VAŠEGA RAČUNALNIKA SO PODATKI V NJEM ALI KAKO NE IZGUBITI 5000 EUR NA LETO

PODATKI O PLAČNIKU:

:

:

:

:

:

:

:   DA   NE

:

:   Do 5 let   5 let in več

PODATKI O UDELEŽENCIH:

:

:

Do 30 let   30 let in več

Za prijavo večjega števila udeležencev, vpišite imena in priimke ter starost v spodnje polje: