POSLOVNI SVET IN SPROŠČENO OBLAČENJE, 24.3.2020

24. marca 2020

Datum: 24.03.2020
Čas: 10:00 - 12:15

Lokacija:
OOZ Celje

Kategorije:

SPOT SVETOVANJE SAVINJSKA

VABILO NA DELAVNICO

 

POSLOVNI SVET IN

SPROŠČENO OBLAČENJE

 

V TOREK, 24.03.2020, OB 10.00 uri

V DVORANI OOZ CELJE,

CESTA NA OSTROŽNO 4, CELJE

 

Primerna podoba lahko izboljša našo vsakodnevno komunikacijo, vpliva na uspeh posameznika in pomaga pri uresničitvi osebnih ciljev in ciljev podjetja. Z znanjem o kulturi oblačenja in vedenja oblikujemo celovito podobo, se prilagodimo različnim priložnostim, samozavestneje komuniciramo z različnimi ljudmi in hitreje dosežemo svoj cilj.

Vsebina delavnice:

  • Moč podobe in komunikacija z oblačili in dodatki (kako lahko vplivamo na ljudi z barvo oblačil, dodatki, s krojem in z osebno urejenostjo…)
  • Spremembe v poslovnem oblačenju v zadnjih letih (kakšne so spremembe in njihov vpliv na komunikacijo)
  • Resnice o obleki danes (koliko potrošiti, kako nakupovati, obleka in ekologija)
  • Ravni oblačenja (abeceda kulture oblačenja – dress code za vse poslovne priložnosti, usklajevanje podobe glede na cilje in vizijo podjetja)

 

Izvajalka: Lea Pisani je svetovalka za kulturo oblačenja že triindvajset let. Po izobrazbi je univ. dipl. inž. oblikovanja tekstilij in oblačil. Specializirala je v Londonu in pridobila naziv CMB Image Consultant. Znanje o kulturi vedenja je nadgradila v elitni šoli ISPD (International School of Protocol and Diplomacy) v Bruslju. Svetuje in poučuje v okviru različnih izobraževalnih sistemov v številnih uspešnih podjetjih, ministrstvih in na Upravni akademiji. V svojem studiu svetuje posameznikom, ki želijo zavestno oblikovati videz, in jim pomaga pri nakupih.  Je avtorica  prvega slovenskega priročnika o obleki, Obleka – kaj, kdaj, kako, v kateri je oblikovala merila za izbiro primernih oblačil za vse življenjske priložnosti. Aprila 2016 je izdala drugo knjigo Ravni oblačenja/Dress Code.

Udeležba je brezplačna za vse udeležence.  Delavnica bo trajala 3 šolske ure, število mest je omejeno.

Prijave zbiramo s priloženo prijavnico na elektronski naslov simona.zupanc@ozs.si do petka, 20.03.2020, oziroma do zasedbe mest.

Vljudno vabljeni!

noga ooz celje


PRIJAVI SE!

NAZIV IZOBRAŽEVANJA: POSLOVNI SVET IN SPROŠČENO OBLAČENJE, 24.3.2020

PODATKI O PLAČNIKU:

:

:

:

:

:

:

:   DA   NE

:

:   Do 5 let   5 let in več

PODATKI O UDELEŽENCIH:

:

:

Do 30 let   30 let in več

Za prijavo večjega števila udeležencev, vpišite imena in priimke ter starost v spodnje polje: