UČINKOVITI SESTANKI IN ORGANIZACIJA DELA NA DALJAVO, 22. 9. 2020

22. septembra 2020

Datum: 22.09.2020
Čas: 9:00 - 19:30

Kategorije:

SPOT SVETOVANJE SAVINJSKA

VABILO NA DELAVNICO

UČINKOVITI SESTANKI IN ORGANIZACIJA DELA NA DALJAVO

S POMOČJO ORODJA ZOOM – WEBINAR

V TOREK, 22.09.2020, OB 9.00 uri

Delavnica je zasnovana tako, da bo podala celostni pregled informacij in nasvetov, kako lahko z uporabo sodobnega orodja vaše sestanke in srečanja posodobite, optimizirate ter izvedete še bolj učinkovito.

Vsebina delavnice:

  • kaj je orodje ZOOM in v kakšne namene ga lahko uporabljamo
  • kako organiziramo in sodelujemo v ZOOM srečanju ali delavnici
  • uporaba ukazov, možnosti, testiranje
  • kako razpišemo sestanek ali srečanje, kako ga začnemo
  • lista prisotnosti, snemanje sestanka, galerija – screenshot
  • možnosti interakcije med ZOOM srečanjem, izmenjava dokumentov med udeleženci

Izvajalka: KISIK, Biserka Kišič s.p. ima 20 let izkušenj na različnih področjih marketinga in odnosov z javnostmi, zato boste na usposabljanju izvedeli marsikaj zanimivega, novega in predvsem uporabnega za svoje poslovanje.

Udeležba je brezplačna za vse udeležence.  Delavnica bo trajala 3 šolske ure, število prisotnih udeležencev na delavnici je omejeno. V primeru zapolnitve skupine vam bomo sporočili novi termin izvedbe e-delavnice.

POMEMBNO:

– zaradi lažjega dela priporočamo uporabo osebnega računalnika z dostopom do spleta ter možnostmi interakcije (kamera, mikrofon)

– vsa nadaljnja navodila boste prejeli po prijavi na vaš elektronski naslov, kamor vam bomo en dan pred delavnico poslali tudi povezavo za dostop do ZOOM spletne delavnice. Na delavnico se prijavite 10 minut pred pričetkom s klikom na povezavo.

Prijave zbiramo s priloženo prijavnico na elektronski naslov simona.zupanc@ozs.si  do četrtka, 17.09.2020 do 12. ure, oziroma do zasedbe mest.

Vljudno vabljeni!