UKREPI ZA PREPREČEVANJE ŠIRJENJA NOVEGA KORONAVIRUSA V PODJETJU IN DOPOLNITEV DOKUMENTACIJE NA PODROČJU VARNOSTI IN ZDRAVJA PRI DELU

12. januarja 2021

Datum: 12.01.2021
Čas: 9:00 - 11:15

Kategorije:

SPOT SVETOVANJE SAVINJSKA

VABILO NA E-DELAVNICO

 UKREPI ZA PREPREČEVANJE ŠIRJENJA NOVEGA KORONAVIRUSA V PODJETJU IN DOPOLNITEV DOKUMENTACIJE NA PODROČJU VARNOSTI IN ZDRAVJA PRI DELU

 V TOREK, 12.01.2021, OB 9.00 uri

Vabimo vas, da se pridružite e-delavnici, na kateri bodo predstavljene aktualne informacije in nasveti za prilagoditev vašega poslovanja in dokumentacije s ciljem preprečitve širjenja koronavirusa.

Vsebina delavnice:

  • navodila glede ureditve delovnih mest za različne dejavnosti z namenom preprečevanja okužb z virusom SARS-CoV-2
  • obveščanje in seznanjanje delavcev o ukrepih v podjetju (načini, dokazovanje)
  • opravljanje dela od doma in varnost pri delu
  • dopolnitev dokumentacije na področju varnosti in zdravja pri delu in virus SARS-CoV-2 (revizija ocene tveganja, programi usposabljanja ipd.)

Izvajalka: Mag. Katarina Železnik Logar ima opravljen strokovni izpit iz varnosti in zdravja pri delu in preko 17 let predava ter izvaja strokovne naloge na področju varnosti in zdravja pri delu, svetuje podjetjem in samozaposlenim glede zagotavljanja varnih delovnih pogojev, sodeluje v komisiji za izbor primerov dobre prakse na področju varnosti in zdravja pri delu, piše strokovne članke.

Udeležba je brezplačna za vse udeležence.  Delavnica bo trajala 3 šolske ure, število prisotnih udeležencev na delavnici je omejeno. V primeru zapolnitve skupine vam bomo sporočili morebitni novi termin izvedbe e-delavnice.

POMEMBNO:

– zaradi lažjega dela priporočamo uporabo osebnega računalnika z dostopom do spleta ter možnostmi interakcije (kamera, mikrofon)

– vsa nadaljnja navodila boste prejeli po prijavi na vaš elektronski naslov, kamor vam bomo en dan pred delavnico poslali tudi povezavo za dostop do ZOOM spletne delavnice. Na delavnico se prijavite 10 minut pred pričetkom s klikom na povezavo.

Prijave zbiramo s priloženo prijavnico na elektronski naslov simona.zupanc@ozs.si  ali preko spletne strani https://www.ooz-celje.si/events/categories/dogodki-spot/ do petka, 08.01.2021 do 12. ure, oziroma do zasedbe mest.

Vljudno vabljeni!


PRIJAVI SE!

NAZIV IZOBRAŽEVANJA: UKREPI ZA PREPREČEVANJE ŠIRJENJA NOVEGA KORONAVIRUSA V PODJETJU IN DOPOLNITEV DOKUMENTACIJE NA PODROČJU VARNOSTI IN ZDRAVJA PRI DELU

PODATKI O PLAČNIKU:

:

:

:

:

:

:

:   DA   NE

:

:   Do 5 let   5 let in več

PODATKI O UDELEŽENCIH:

:

:

Do 30 let   30 let in več

Za prijavo večjega števila udeležencev, vpišite imena in priimke ter starost v spodnje polje: