VABILO NA MREŽENJE IN IZMENJAVO DOBRIH PRAKS PODJETNIC SAVINJSKE REGIJE

22. septembra 2022

SPOT SVETOVANJE SAVINJSKA

VABILO NA

 MREŽENJE IN IZMENJAVO DOBRIH PRAKS PODJETNIC SAVINJSKE REGIJE

v četrtek, 22. septembra 2022 s pričetkom ob 9.00 uri

v dvorani Celjanka – Kongresni center, Celjski sejem d.d., Dečkova cesta 1, Celje

OOZ Celje za podjetnice organizira dogodek mreženja in izmenjave dobrih praks podjetnic iz področja Savinjske regije. Z udeležbo na dogodku boste podjetnice imele priložnost za medsebojno izmenjavo izkušenj ter vzpostavitev novih poslovnih in osebnih povezav.

Program dogodka:

 • 8.30 – 9.00: registracija udeleženk
 • 9.00:
  • uvodni pozdrav SPOT svetovanje Savinjska
  • predstavitev kariernih poti že uveljavljenih podjetnic in podjetnic začetnic
 • 10.45: mreženje in izmenjava dobrih praks podjetnic ob pogostitvi
 • 11.30: delavnica na temo:

»UPRAVLJANJE Z ODNOSI (DOMA IN V PODJETJIH)«

če smo pred 20 leti govorili o upravljanju podjetij, še včeraj o upravljanju zaposlenih v podjetjih, pa lahko danes govorimo o upravljanju z odnosi med zaposlenimi samimi in z odnosi med podjetjem in zaposlenci. Spremembe v tehnologiji (predvsem digitalizacija) so povzročile, da se je pojem avtoritete vodij povsem spremenil. Danes t.i. Y generacija (roj. 1985-1996) zahteva individualen pristop pri vodenju, za svojo motivacijo za delo zahteva smisel in možnost osebnega razvoja ter jasne cilje. Na drugi strani pa več kot tretjina vodij ni usposobljena za vodenje odnosov (individualni pristop), ker vodijo zaposlene (kolektivni pristop).

Osnovno vprašanje za vodje odnosov je: Ali so tvoji zaposleni tvoji delavci, ali so sodelavci…in ali oni delajo zate ali delajo s teboj? Kje so pasti vodenja odnosov in kaj to pomeni za uspeh podjetja in vodje kot takega?

Izvajalec:  dr. Robert Ličen je sociolog, ekonomist, menager, podjetnik, coach in predavatelj. Je ustanovitelj in direktor Podjetniškega centra Pegasus. Je strokovnjak za upravljanje sprememb in upravljanje odnosov v podjetjih. Je tudi avtor knjižne uspešnice »Bodi najprej Človek«, kjer nagovarja vse ljudi, predvsem pa vodje, menagerje in podjetnike k zavedanju bistva življenja in medsebojnih odnosov.

 • 13:00 – Zaključek dogodka

Udeležba na dogodku je brezplačna. Zaradi omejenega števila mest je obvezna prijava preko povezave: 

https://forms.gle/mZixAgEUhbvw7vZC6

Prijave sprejemamo do ponedeljka, 19.9.2022 oziroma do zapolnitve razpoložljivih mest.

Dogodek bo izveden v skladu z navodili NIJZ. Pomembno:

 • na dogodek morate priti zdravi, brez bolezenskih znakov
 • upoštevajo se na dan dogodka veljavna priporočila NIJZ glede medosebne razdalje, nošenja mask, higiene kašlja, higiene rok…

Podjetnice, vljudno vabljene.

Do našega srečanja vas lepo pozdravljamo!

 

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenij, javna agencija