Vabilo na podjetniški zajtrk z mreženjem: OBRTNO-PODJETNIŠKA ZBORNICA SLOVENIJE KOT DEL PODPORNEGA OKOLJA ZA RAZVOJ  PODJETNIŠTVA

7. septembra 2023

 

SPOT SVETOVANJE SAVINJSKA

VABILO NA

PODJETNIŠKI ZAJTRK Z MREŽENJEM 

OBRTNO-PODJETNIŠKA ZBORNICA SLOVENIJE KOT DEL PODPORNEGA OKOLJA ZA RAZVOJ  PODJETNIŠTVA

v četrtek, 07.09.2023, ob 9.00,
v dvorani OOZ Celje, Cesta na Ostrožno 4, Celje

 

Spoštovani!

Vljudno Vas vabimo, da se udeležite podjetniškega zajtrka z mreženjem, na katerem bosta sodelovala predsednik Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije g. Blaž Cvar in direktor g. Danijel Lamperger, ki bosta predstavila izzive podpornega okolja v letu 2023.

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije  je pomemben del podpornega okolja za razvoj podjetništva v Sloveniji. Idealno okolje za podjetništvo mora zagotoviti odlične talente, podporne storitve ter dostop do znanja, tehnologije in kapitala. Prizadeva si uresničevati ambiciozno zastavljene načrte pri soustvarjanju in razvoju slovenske podjetniške družbe. OZS je pomemben sogovornik pri oblikovanju zakonodajnih rešitev in odpravi ovir pri poslovanju MSP, kot tudi pri razvoju specifičnih poslovno-podpornih storitev.

Udeležba je brezplačna za vse udeležence. Celoten dogodek bo trajal 2,5 uri in bo priložnost za izmenjavo mnenj in mreženje.

Število udeležencev je omejeno. Na dogodek se prijavite na povezavi:  

https://forms.gle/mqaxDKbjqey6VdEc9

Prijave sprejemamo do srede, 06.09.2023, do 12. ure oziroma do zapolnitve mest.

Veselimo se srečanja in Vas lepo pozdravljamo! 

SPOT svetovanje SAVINJSKA – OOZ Celje

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT, Javna agencija.