Vabilo na spletno delavnico: RAZVOJ INOVATIVNE POSLOVNE IDEJE S POMOČJO MODELA CANVAS

25. aprila 2023

 

SPOT SVETOVANJE SAVINJSKA

VABIMO VAS NA SPLETNO DELAVNICO:

RAZVOJ INOVATIVNE POSLOVNE IDEJE

S POMOČJO MODELA CANVAS

v torek, 25.4.2023, ob 9.00

preko spletne aplikacije ZOOM

 

Udeleženci bodo na delavnici pridobili osnovna znanja o tem, kaj pomeni kreativnost in inovativnost, kaj so dobri inovativni pristopi pri razvoju poslovnih idej, katere možnosti kreiranja poslovnih idej lahko uporabimo, zakaj poslovna ideja ni tudi takoj poslovna priložnost, kriteriji s katerimi lahko preverjamo poslovne ideje in ustvarimo poslovne priložnosti. Spoznali bodo pomen poslovnega načrtovanja in se podrobno seznanili s sodobnim poslovnim modelom Canvas, po katerem bodo sposobni razviti svojo inovativno poslovno idejo in pripraviti primerno predstavitev ideje.

Vsebina:

  • Kaj je inovativnost
  • Pristopi in načini kreiranja inovativnih idej
  • Kriteriji za ocenjevanje idej
  • Poslovno načrtovanje
  • Predstavitev poslovnega modela Canvas
  • Priprava predstavitve poslovne ideje

 

Izvajalec: Dr. Gregor Jagodič, izhaja iz obrtniške družine in ima več kot 20 let izkušenj s področja podjetništva, marketinga, prodajnih veščin, oblikovanja in usposabljanja prodajnih timov ter coachinga vodij. Treninge iz omenjenih področij izvaja tako za manjša podjetja, kot multinacionalke na področju držav celotne bivše Jugoslavije. Je docent na Univerzi v Mariboru , kjer predava Podjetništvo,  Management in teorija organizacij ter Poslovno načrrtovanje,  pogodbeno sodeluje z Mednarodno fakulteto za družbene in poslovne študije iz Celja, kjer predava Podjetništvo in Inovativnost v podjetništvu, ter na največji državni Univerzi Sv. Cirila in Metoda iz Skopja v Republiki Severni Makedoniji, kjer predava predmet Podjetništvo. Usmerjen je v praktične pristope in išče priložnosti, kako bi lahko pomagal pri uresničitvi idej posameznikov.

POMEMBNO:

– zaradi lažjega dela priporočamo uporabo osebnega računalnika z dostopom do spleta ter možnostmi interakcije (kamera, mikrofon)

– vsa nadaljnja navodila glede dostopa do spletne delavnice boste prejeli dan pred terminom izvedbe na elektronski naslov, ki bo naveden na prijavi. Na delavnico se prijavite 10 minut pred pričetkom.

 

Udeležba je brezplačna za vse udeležence, število udeležencev je omejeno. Spletna delavnica bo trajala 2 uri.

Prijave zbiramo preko povezave:   https://forms.gle/qHVzCBKoJgz21Q4v9

do vključno ponedeljka, 24.04.2023 oziroma do zasedbe mest.

Vljudno vabljeni!             

SPOT svetovanje SAVINJSKA – OOZ Celje

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT, Javna agencija.