DAN ODPRTIH VRAT EU PROJEKT, MOJ PROJEKT

18. septembra 2015

Spoštovani,

če še ne veste kam bi v soboto, 19. septembra 2015 vas vabim na dogodke Dneva odprtih vrat Službe valde za razvoj in evropsko kohezijsko politiko ter 31 organizatorjev dogodkov po Sloveniji.

Kje vse evropska kohezijska politika v Sloveniji pušča svoje odtise, lahko odkrivate v petek, 18. in v soboto, 19. septembra 2015, na več kot 30 dogodkih z naslovom EU PROJEKT, MOJ PROJEKT, ki jih po vsej Sloveniji organizira Služba Vlade Republike Slovenije za razvoj in evropsko kohezijsko politiko v sodelovanju z izvajalci projektov.

Tako boste lahko na eni od obnovljenih planinskih postojank spili čaj, obiskali Škocjanske jame, Krajinski park Strunjan ali Slovenski planinski muzej, si ogledali Pot miru v Posočju, Park Zelenega krasa ali pa kolesarili po Geoparku Karavanke. V Ljubljani vas bodo pričakale sledi rimske Emone, v Mariboru lutkovna predstava, v Pomurju rokodelska akademija, v Črnomlju muzejska zbirka, v Brestanici pa grajski program na gradu Rajhenburg.

Preko dnevov odprtih vrat projektov, ki so bili sofinancirani iz evropskih sredstev v obdobju 2007–2013, želi vladna služba obveščati širšo javnost o učinkih in rezultatih projektov ter o možnostih, pogojih in načinu pridobivanja EU sredstev. Vsi dogodki, ki bodo tematsko obarvani z najrazličnejšimi aktivnostmi bodo brezplačni, namenjeni pa vsem starostnim skupinam. Ker so za določene aktivnosti potrebne prijave, vse zainteresirane vabimo, da obiščejo spletno stran www.eu-skladi.si in si zagotovijo udeležbo, ali le pobrskajo po vsebini in lokacijah dogodkov.

V imenu organizatorja Dneva odprtih vrat EU PROJEKT, MOJ PROJEKT in izvajalcev projektov, vam želimo obilo užitka in prijeten dan!

lepo pozdravljeni,
Alenka Vodončnik

koordinator Dneva odprtih vrat Službe vlade  RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko in predsednica sekcije podjetnic in obrtnic OOZ Celje