NOVOSTI KARTICE MOZAIK PODJETNIH

17. septembra 2015

Novosti  v projektu Mozaik podjetnih:

·        Telekom Slovenije ponuja popolnoma nove ugodnosti za imetnike kartice Mozaik podjetnih, ki so sedaj:

– 20 % popust na osnovno mesečno naročnino mobilnega paketa Telekoma Slovenije,
– 50 % popust na naročnino storitve Prednostna obravnava (odprava napak na fiksnih poslovnih paketih naslednji delovni dan).

Ugodnosti, lahko brezplačno vsak mesec izkoristijo vsi poslovni naročniki Telekoma Slovenije, ki imajo kartico Mozaik podjetnih.

Na spletni strani mozaika podjetnih je pripet letak z navedbo novih ugodnosti TS za imetnike kartice Mozaik podjetnih in vloga za vklop ugodnosti, vendar predlagam, da člane nagovorite v tej smeri, da se oglasijo na TS poslovalnicah in prej preverijo svoje obstoječe pakete, ter z morebitno optimizacijo še dodatno prihranijo pri naročnini.

Praktični primer: če ima imetnik kartice Mozaik podjetnih mobilne storitve pri Telekomu in sedaj plačuje mesečno naročnino za mobilni paket 23,95 EUR bo po novem le 19,16 EUR – pomeni, da mesečno na račun članstva OZS prihrani 4,79 EUR ali letno 57,48 EUR.

·        Elektro energija je za čas sejma MOS ponudila vsem imetnikom kartice Mozaik podjetnih enotno ceno pri odjemu električne energije in zemeljskega plina. Na našo prošnjo so akcijo podaljšali do 30. septembra 2015. V tem času lahko vsi imetniki kartice Mozaik podjetnih, tudi mali odjemalci, pridobijo najvišji možni razred popustov. Sejemsko ponudbo za imetnike Mozaika podjetnih najdete na povezavi: http://www.elektro-energija.si/ugodnosti-kartica-mozaik-podjetnih

·        Zavarovalnica Generali pripravlja za vse imetnike kartice nove ugodnosti, ki bodo v kratkem objavljene. V tem času na njihovo željo ne promoviramo stare ponudbe, zato smo jih umaknili iz spletnega kataloga partnerjev. O spremembi vas obvestimo v kratkem.

·        Vse ostale partnerje in njihove ugodnosti lahko preverite na povezavi http://www.mozaikpodjetnih.si


Ivan Ukmar, Vodja projekta Mozaik podjetnih