Spirit vabi na brezplačno predavanje “Z oblikovanjem do višje dodane vrednosti v pohištveni industrijI”

13. oktobra 2015

Javna agencija SPIRIT Slovenija v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo ter ostalimi partnerji vabi na predavanje in okroglo mizo z naslovom »Z oblikovanjem do višje dodane vrednosti v pohištveni industriji«. Dogodek bo potekal 22. oktobra 2015, od 16.00 do 18.30 ure v Mestu oblikovanja Slovenija, na Dunajski cesti 123 v Ljubljani (nekdanja tiskarna Mladinske knjige v Ljubljani).

Dogodek je organiziran v sklopu Meseca oblikovanja, enega najvidnejši slovenskih dogodkov na področju sodobnih oblikovalskih, razvojnih in tehnoloških trendov in predstavlja idealno priložnost tudi za obisk Meseca oblikovanja!

VSTOP NA DOGODEK JE PROST!

Namen dogodka je seznaniti udeležence o primerih dobre prakse vključevanja industrijskega oblikovanja v proces razvoja novih izdelkov, z namenom doseganja večje dodane vrednosti. Udeleženci dogodka bodo na praktičnih primerih videli, kako vzpostaviti sodelovanje med oblikovalci in podjetji, kako oblikovalsko mišljenje vključiti v vse faze razvoja izdelkov, kar zagotavlja višjo dodano vrednost izdelkov.

Predavanje in okrogla miza bosta namenjena podjetjem v vseh fazah razvoja (lesnim in drugim zainteresiranim podjetjem, mizarjem), nastajajočim podjetjem, lesarjem, inženirjem, strokovnjakom za znamčenje in marketing, oblikovalcem, arhitektom, mladim/študentom, strokovni in drugi zainteresirani javnosti ter medijem.

PROGRAM DOGODKA in PRIJAVNICA sta dostopna na spodnji spletni strani:

http://www.spiritslovenia.si/dogodki/2015-09-23-Predavanje-in-okrogla-miza-Z-oblikovanjem-do-visje-dodane-vrednosti-v-pohistveni-industriji