KATARINA HOHNJEC JE PREJELA BRONASTI CELJSKI GRB

14. aprila 2016

 

 

 

050A6213
Za uspešno nadaljevanje tradicije proizvodnje pohištva v družinskem podjetju in aktivno delovanje v različnih obrtniških in podjetniških skupinah je Mestni svet Mestne občine Celje Katarini Hohnjec direktorici podjetja Hoby les d.o.o. podelil bronasti celjski grb.

050A6420

Družba Hoby les, d.o.o. z enajstimi zaposlenimi v mizarstvu in petimi prodajalnami s ponudbo repromaterialov za poklicne in ljubiteljske mizarje, ki jo vodi Katarina Hohnjec, največ truda vlaga v funkcionalnost in estetski videz pohištva, prilagojenega željam in potrebam njihovih kupcev. Katarina Hohnjec si je nabrala mnogo novih znanj in izkušenj širom sveta. Z izdelavo pohištva po naročilu in nudenjem celostne storitve za kupca, od svetovanja in do montaže, želi prodreti tudi na tuja tržišča. Uspešno podjetnico odlikujejo strokovnost, odgovoren odnos do zaposlenih in strank ter nenehno raziskovanje novih poslovnih možnosti. To so vrline, ki jih potrebuje vsak uspešen podjetnik.

katarina hohnjec
Katarina Hohnjec, mati treh otrok, poleg obilice službenih in družinskih obveznosti aktivno deluje v Območni obrtno-podjetniški zbornici Celje, kjer je članica upravnega odbora in predsednica sekcije lesarjev in članica skupščine, prav tako je tudi članica upravnega odbora sekcije lesarjev v Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije. V okviru celjske obrtno-podjetniške zbornice deluje pri izvajanju različnih projektov, promociji poklicev in kariernih poti. Bila je ena izmed pobudnic za ustanovitev sekcije podjetnic in obrtnic pri območni obrtno-podjetniški zbornici, kjer opravlja funkcijo podpredsednice. Pod okriljem Obrtno–podjetniške zbornice Slovenije je sodelovala tudi v mednarodnih projektih in bila izjemno uspešna pri pridobivanju ugodnih finančnih virov iz Slovenskega podjetniškega sklada.

 

050A6447

Fotografije so iz arhiva MOC