PRENOVLJEN “PIŠEK BAR”

13. maja 2016

Pišek & HSF Logistics

 

ekipa

G. Peter Pišek je samostojni podjetnik že od leta 1987 in hkrati od leta 2006 tudi direktor/lastnik mešanega podjetja Pišek & HSF Logistics , ki  je danes prepoznavno logistično-transportno podjetje v Sloveniji z šestdesetimi zaposlenimi ter predstavlja  tudi logistično stičišče HSF grupe v južni Evropi, podpredsednik UO OOZ Celje in predsednik sekcije avtoprevoznikov OOZ Celje ter dejavni mestni svetnik Mestne občine Celje, je prenovil svoj lokal Pišek Bar pri Lopati in omogočil štirim mladim novo zaposlitev. S privlačno arhitekturno ureditvijo, moderno akustično notranjostjo, prostorno teraso, prenovljeno kulinarično ponudbo ter obilico dogajanj za poslovne goste, športne navdušence in ljubitelje zabav,  so se prilagodili željam in pričakovanjem gostov. V stalni ponudbi pijač in prigrizkov so se osredotočili na domače napitke, vrhunske čaje in lokalno ponudbo živil.  Mlada ekipa, v katero so se vključili novo zaposleni,  bo poskrbela za organizacijo različnih dogodkov, tako da bo pri njih vedno veselo. Otvoritve v maju se je udeležilo tudi veliko znanih obrazov iz bližnje in daljne okolice, zabaval jih je ansambel Mambo Kings.

oder

G. Pišek je družinski človek, ki je tudi svojim najbližjim omogočil priložnost, da se dokažejo z idejami,  pridnim delom in novimi pristopi, je vodenje prenovljenega lokala zaupal svojemu  sinu Mitju.

bar

Peter Pišek: » 20 let se poleg prevozništva ukvarjamo tudi z gostinstvom, vendar je bil lokal do sedaj bolj »vaški »bar. Zdaj smo se odločili za korenito preobrazbo v samem interjerju in ponudbi z veliko željo, da bi bil lokal sprejet tudi v širšem okolju, da se bodo gostje pri nas dobro počutili in se k nam vračali. »

 

Fotografije: Peter Pišek