Gospodarski forum CEE na Vrbi ob Vrbskem jezeru dne 29. in 30. 09. 2016

17. avgusta 2016

Spoštovani,

kot soprireditelji Vas prisrčno vabimo na letošnji Gospodarski forum CEE na Vrbi ob Vrbskem jezeru dne 29. in 30. 09. 2016 . Glavna tema letos je „Future markets – izvoz, digitalizacija, industrija 4.0“. Pričakujemo nad 450 udeležencev iz Avstrije in tujine, med njimi so prvovrstni mednarodni referenti, strokovnjaki in gospodarski politiki, priznani menedžerji, start up podjetja, investitorji in predvsem podjetniki. Poleg tega bodo prisotne uradne gospodarske delegacije iz Rusije, Kazahstana in Belorusije ter vladni predstavniki iz Srbije, Bosne in Hercegovine ter Slovenije. Konferenca bo potekala v nemškem, angleškem in ruskem jeziku (simultano prevajanje). Vabilo se nahaja v prilogi Vabilo_zbornice Slovenija.

Program vključuje predavanja, delavnice, prezentacije podjetij in razstave, seminarje za posamezne panoge ter ekskluzivne možnosti mreženja, poleg tega podelitev evropske nagrade EUROPAEUS ter prezentacijo EXPO 2017 v Astani. V sodelovanju s Pioneers Discover na temo digitalizacija in industrija 4.0 pričakujemo 50 najzanimivejših start up podjetij iz srednje in jugovzhodne Evrope. Keynote govornika bosta avstrijski zvezni kancler Christian Kern (potrdil) in srbski predsednik vlade Aleksandar Vučić (tbc). Prejemnik evropske nagrade EUROPAEUS 2016 je dosedanji avstrijski zvezni predsednik Heinz Fischer. Program najdete v prilogi Program_CEE Businessforum_SGZ_web oziroma na www.forumvelden.at.

Zaradi sodelovanja Slovenske gospodarske zveze v Celovcu in Forumom Velden je udeležba pri gospodarskem forumu za slovenske zbornice in njihove člane omogočena po znatno nižji ceni (okoli 50 %). Cena za dvodnevno vstopnico znaša samo 250,00 EUR (brez. DDV), enodnevna vstopnica samo 150,00 EUR (brez. DDV). Vprašanja naslovite, prosimo, na elektronski naslov office@forumvelden.at oziroma pokličite po telefonu na številko +43 664 25 28 230. Prijave izključno preko spletnega obrazca, ki ga najdete na www.forumvelden.at. Pri prijavi uporabite partnersko kodo SGZSLOVENIA (v tiskanih črkah) in se v spletnem obrazcu prijavite kot redna udeleženka/redni udeleženec („TeilnehmerIn (regulär)“) (prva izbira). Ugodnejšo ceno SGZ unovčite z vnosom navedene kode.

Opozorilo: Razstava enega podjetja je še mogoča. Informacije na office@forumvelden.at.

Na svidenje v septembru 2016 v Vrbi ob Vrbskem jezeru!

 

 

Lep pozdrav,

Neža Einspieler, MBA

Geschäftsführerin/direktorica

 

Slovenska gospodarska zveza v Celovcu

Slowenischer Wirtschaftsverband Kärnten

Spengergasse 8

A-9020 Klagenfurt / Celovec

T: +43 (0) 463 508 802 10

F: +43 (0) 463 508 802 4

www.sgz.at