Podpiram slo(ven)ski ponos

13. oktobra 2016

 

PODPRITE IN DOŽIVITE ZMAGOVALNO DOGAJANJE
V SMUČARSKIH ŠPORTIH – V ENEM KORAKU
Slovenija je poznana po izjemnih rezultatih športnikov Smučarske zveze Slovenije in tudi po tem, da na tekmah svetovnih pokalov, ki so najprestižnejše mednarodne športne prireditve na domačih tleh, ustvari vrhunsko navijaško vzdušje. Ko temu dodamo možnost, da si lahko ogledate šest svetovnih pokalov v Sloveniji v živo, dobite uradno poslovno SLOSKI zimsko jakno in se identificirate s Smučarsko zvezo Slovenije, postanete del zgodovinskega dosežka Petra Prevca in imate možnost srečati vse SLOSKI junake zime, pridemo do ekskluzivne priložnosti. Priložnosti, da postanete eni izmed tistih, ki boste s srcem doživljali, podpirali in ustvarjali slovenske smučarske junake.Smučarska zveza Slovenije in Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije sta podpisali dogovor o sodelovanju z namenom, da skupaj podpreta obrt, podjetništvo in smučarske športe. Dogovorili sta se, da bodo imeli obrtniki in podjetniki možnost in priložnost, da bodo sodelovali pri razvoju in proizvodnji smučarske opreme in drugih storitev, ki jih smučarski športniki potrebujejo pri svojih aktivnostih. S tem sodelovanjem bosta obe organizaciji omogočili, da bodo obrtniki in podjetniki s športniki še lažje sodelovali. Tako bomo imeli tudi v prihodnje številne vrhunske športnike in rezultate.

Smučarska zveza Slovenije je zato oblikovala poseben paket PODPIRAM SLO(VEN)SKI PONOS, ki je namenjen članom Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije.  Z nakupom paketa lahko v 1 KORAKU PODPRETE Smučarsko zvezo Slovenije in SLOSKI športnike, DOŽIVITE smučarsko vzdušje z ogledom tekem v živo in druženjem s SLOSKI športniki, pomagate USTVARJATI ter krepiti SLOVENSKI PONOS.

 

Podpiram SLO(VEN)SKI PONOS

Podpiram slo(ven)ski ponos, na voljo ekskluzivno članom Obrtne zbornice Slovenije, s katerim lahko obiščete skoraj vse tekme svetovnega pokala v smučarskih športih v Sloveniji, prejmete uradno poslovno SLOSKI zimsko jakno ter del zgodovinskih skakalnih smuči Petra Prevca iz zmagovalne sezone 2015/16.

Paket so v tesnem sodelovanju z Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije razvili z namenom, da povežejo predstavnik slovenskega gospodarstva z izbrano vrsto slovenskih športnikov. S podobnimi delovnimi navadami in s skupnimi projekti želijo doseči obojestransko poslovno rast, v obrtno-podjetniško okolje prenesti SLOSKI vzdušje in športnikom zagotoviti dodatno podporo – navijaško in finančno.

Del izkupička od prodaje bo namenjen za razvoj mladih športnikov vseh smučarskih panog, del sredstev pa bo šel v Sklad za obrtnike in podjetnike s področja smučarskega športa za subvencije tistih, ki s svojo strokovno dejavnostjo prispevajo k napredku in razvoju smučarskih športov. Uspešnost športnikov ni odvisna zgolj od njih samih, temveč je izrednega pomena tudi oprema, športna infrastruktura, zdravstvena podpora ipd. Zato je treba spodbujati tudi tiste ključne subjekte, ki zagotavljajo omenjeno.

Postanite del slovenske smučarske poslovne družine, podprite SLOSKI športnike in obiščite najprestižnejše zimske prireditve v Sloveniji. Kdo ve, morda ravno v sproščenem poslovno-športnem okolju spoznate bodoče poslovne partnerje.

Pokažite svojo podporo Smučarski zvezi Slovenije z nakupom ekskluzivnega paketa za člane Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije.

Obrtno-podjetniška zbornica SlovenijeSmučarska Zveza Slovenije

 

PAKET PODPIRAM SLO(VEN)SKI PONOS

Paket vključuje:
I. Sezonsko VIP karto za ogled šestih tekem svetovnih pokalov v smučarskih športih v Sloveniji. Vsak podpornik dobi 2 VIP karti za vsako tekmo, ki ju lahko porabi zase za dvodnevni ogled tekem ali se odloči za enodnevni ogled in na tekmo pelje še nekoga.
II. Uradno poslovno SLOSKI zimsko jakno in kapo za eno osebo (oboje izdelano v Sloveniji).
III. Košček skakalnih smuči Petra Prevca, s katerimi je skakal v nepozabni sezoni 2015/16.
IV. Druženje s SLOSKI športniki na Dnevu šampionov, vstop v VIP prostor (30. marec 2017).
V. Modro kartico – članstvo v Smučarski zvezi Slovenije.
VI. Uradno zahvalo za podporo.

Z nakupom paketa postanete uradni podpornik Smučarske zveze Slovenije.

Naročilo je možno na Smučarski zvezi Slovenije prek elektronske pošte narocilo@sloski.si ali prek spletne strani www.sloski.si/podpiram-slovenski-ponos/narocilo-paketov.

Plačilo po predračunu.

Dobava po pošti:

  • paketi, naročeni do konca oktobra 2016, bodo dostavljeni v začetku decembra 2016.
  • paketi, naročeni do 22. novembra 2016, bodo dostavljeni v začetku januarja 2017.

Cena paketa: 2.990 EUR + DDV

 

Nepozabna smučarska doživetja so dostopna tudi vašim družinskim članom in poslovnim partnerjem.NAKUP DODATNIH VIP KART S POPUSTOMVsak podpornik lahko kupi do največ 5 dodatnih VIP kart za posamezno tekmo za družinske člane, poslovne partnerje ali druge spremljevalce z 10 % popustom na ceno organizatorja svetovnega pokala, ki bo veljala na dan nakupa karte. Pohitite z nakupi, saj je zanimanje za karte veliko. Nakup s popustom je možen le ob nakupu paketa Podpiram slo(ven)ski ponos.

Več o možnostih nakupa uradne poslovne SLOSKI zimske jakne in kape, o paketih za otroke in količinskih popustih je na spletni strani www.sloski.si/podpiram-slovenski-ponos/paketi.

IZKUPIČEK OD PRODAJE

Del izkupička od prodaje bo namenjen za razvoj mladinskih programov vseh smučarskih panog SZS, del sredstev bo šel v Sklad za obrtnike in podjetnike s področja smučarskega športa za subvencije tistih, ki s svojo strokovno dejavnostjo prispevajo k napredku in razvoju smučarskih športov.

Pridružite se poslovni družini Smučarske zveze Slovenije, postanite uradni podporniki Smučarske zveze Slovenije in ustvarjajte z nami SLO(VEN)SKI PONOS.

 

Smučarska zveza Slovenije, Podutiška 146, 1000 Ljubljana, T: 01 513 68 00,
W: www.sloski.si/podpiram-slovenski-ponos, E: narocila@sloski.siVir informacije: Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije, Celovška 71, Ljubljana, Ljubljana 1504, Slovenia