5. dogodek 500 podjetnic – 5.4.2017

8. marca 2017

OOZ Celje se že 5. leto vključuje v dogodek  500 podjetnic, zato imate naše članice posebno ugodnost:  nižja kotizacijo (59 eur) – v kolikor pa bo udeležba članic OOZ Celje večja od 10  boste imele še nižjo kotizacijo (49 eur). V nadaljevanju sledi povabilo Vabilo povezovanja_500podjetnic_2017 organizatork in predstavitev dogodka:

Drage podjetnice – obrtnice,

večina velikih zgodb se je začela v garažah. Naša pa se je, kot je bolj običajno za ženske J, začela za kuhinjsko mizo. Tri punce, vsaka s svojim podjetjem, a s skupnimi sanjami. Z vizijo, da bomo nekoč na enem mestu zbrale kar 500 podjetnic. Upale smo si sanjati na veliko.

Prihaja PETI DOGODEK, ki bo nekaj posebnega, kot se za peto obletnico spodobi.

Sreda, 5. 4. 2017, od 9.00 – cca. 16.00 v Grand hotelu Union v Ljubljani

Naša namen in cilj sta, da vam omogočimo, da si na enem mestu razširite vašo poslovno mrežo, pridobite nove informacije, poznanstva in s tem pripomorete k še boljšemu poslovnemu uspehu. Želimo si, da bi tudi ve iz leta v leto rastle, zato je rdeča nit našega petega dogodka »MOJE PODJETJE RASTE«!

Čaka vas veliko presenečenj, malih pozornosti, nagrad, smeha, koristnih informacij za vaše podjetje … vsega pa ne smemo povedati, saj smo ženske rade malo skrivnostne

 

Več o programu in predavateljih si preberite na http://www.podjetnica.com/500-podjetnic-2017/Seveda smo poskrbele tudi, da bo vaše podjetje čim bolj prepoznavno, zato vam nudimo možnost predstavitve vaše dejavnosti na http://www.podjetnica.com/.Te predstavitve nato delimo tudi na naši Facebook strani https://www.facebook.com/podjetnica/.

Prijavite se še danes in predstavite svojo zgodbo, da bodo vaše potencialne stranke čim prej izvedele za vas. V prijavnici pod rubriko »Ste članica kakšnega društva, združenja žensk? Če ja, katerega?” obvezno vpišite vaše članstvo OOZ Celje, saj vam le tako pripada najnižja kotizacija. O svoji prijavi do četrtka, 23.3.2017, obvestite tudi kontaktno osebo na OOZ Celje mag. Tatjano Štinek na mail: tatjana.stinek@ozs.si.

Veselimo se srečanja z vami na petem dogodku 500 podjetnic.

Organizatorke dogodka: Zori Jakolin, Urša Žorž in Petra Škarja