Celjanke na dogodku 500 podjetnic

6. aprila 2017

Celjske podjetnice in obrtnice na največjem dogodku ženskega podjetništva

DSC07884

DSC07874

Območna obrtno-podjetniška zbornica Celje se že 5. leto vključuje v dogodek 500 podjetnic. Letošnji dogodek v sredo, 5.4.2017, je imel namen in cilj, da ženskam  omogoči, da si na enem mestu razširijo poslovno mrežo, pridobijo nove informacije, poznanstva in s tem pripomore k še boljšemu poslovnemu uspehu.   Rdeča nit petega dogodka  je bila »MOJE PODJETJE RASTE« in dress code: rdeča, ki je barva samozavesti, odločnosti, uspeha in ženstvenosti. Organizatorke so poskrbele, da so udeleženke promovirale sebe in svoje podjetje preko spletne strani dogodka, FB strani in direktno s svojo predstavitvijo na dogodku. Vse pa je pričakalo veliko presenečenj, malih pozornosti, nagrad, smeha in koristnih informacij.

DSC07893

Alenka Vodončnik s.p., predsednica sekcije: »Letos smo se članice sekcije podjetnic in obrtnic dogodka udeležile v največjem številu doslej. Sama izvedba dogodka se mi je zdela odlična s polno pozitivne energije kar nam podjetnicam prinaša dodatno moč za doseganje ciljev na zastavljenih poteh. »

V Grand Hotelu Unionu Ljubljana je Peter Poles z dobro mero humorja popeljal udeleženke skozi zanimiv dan, ki so ga popestrili s svojimi izkušnjami, priporočili in uporabnimi nasveti  gostje dogodka: Branimir Brkljač , Simon Meglič, Ilija Brajković, Zvezdana Mlakar, Ema Pogačar, Tanja Skaza in Jerneja Kamnikar. Za glasbo je poskrbela Maja Založnik, za sprostitev Mateja Štefančič in za smeh Martina Ipša.

Na podlagi analitičnih podatkov je samostojna podjetnica leta pa je postala Erika Kostanjšek s.p.

V času odmorov in kosila je potekalo medsebojno spoznavanje udeleženk, izmenjava informacij, mreženje  in sklepanje poslov.

DSC00154 Katarina Hohnjec, Hoby les d.o.o., podpredsednica sekcije: » Glede na množico podjetnic smo se poskusile mrežiti vsaj regijsko, saj je tokrat bilo tokrat število udeleženk res veliko. »

petra

Petra Melanšek, Vivapen, d.o.o.: »  Zelo me je navdušil Branimir Brkljač s svojo zgodbo in njegov sedanji projekt Mokrin House me je dobesedno »sezul«. To je to, kar dela ljudi drugačne in sem mu za njegov nastop, predstavitev, misli neizmerno hvaležna. Ostalo pa moram reči, da me ni prepričalo in sem pričakovala morda drugače. Kar se pa »zabavnega« dela tiče, pa Matejo Štefančič osebno poznam in NIA resnično deluje, saj sem bila na treh njenih delavnicah in je bilo vedno res polno same pozitivne energije. Majo Založnik sem uspela slišati s skupino Uroš Planinc Group in je izjemna vokalistka, balzam za ušesa in dušo. Čestitke vsem organizatorkam, da so uspele skupaj z udeleženkami ustvariti pozitivno energijo, ki se je prepletala skozi vsem dan in upam, da bo držala do naslednjega dogodka.«

DSC07897Darja Kocmut Žižek s.p. : » Na dogodku sem  bila sem prvič in bila je čudovita izkušnja. Vesela sem, da vidim, da je narejen korak naprej  na področju ženske podjetnosti in motivacije, ki jo ženske potrebujemo. Zato apeliram na vse podjetnice in obrtnice, da se nam pridružijo v naslednjem letu. »

DSC07878Ursula Kantužer s.p.: » Meni je bilo res zelo všeč. Tako, da se mi zdi, da smo imeli res pozitivno energijo, možnosti sklepanja poznanstev  in zagotovo je lahko vsaka našla nekaj zase. »

DSC07895Ksenija Tacer, Tiskarna Koštomaj d.o.o.: » Vrhunsko in nepozabno, polno energije in pozitivizma. Dobila sem nov elan za najmanj naslednje pol leta.«