Vabilo k udeležbi na delavnico: Vitko in agilno poslovanje

22. novembra 2018

Vabilo

Vabimo vas k udeležbi delavnice v z delovnim naslovom:

Vitko in agilno poslovanje

v petek, 23.11.2018, z začetkom ob 12.30 uri

v prostorih

Agencija Ave, Alenka Vodončnik s.p., Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje

Udeleženci boste spoznali zmagovalno kombinacijo dveh področij – vitko (lean) poslovanje in agilno delovno okolje. Predstavili vam bomo prednosti in konkretne korake za uvedbo vitkega poslovanja in prehoda v agilno kulturo podjetja oz. organizacije.

Vitko (lean) poslovanje je najbolj učinkovito orodje za optimizacijo dela in je najboljša strategija za nenehni trajni napredek in izboljšave v poslovnih procesih, ne glede na področje dela in velikost podjetja oz. organizacije. Vitkost pomeni izvajati procese stroškovno in časovno učinkovito. Njen cilj je zmanjšati napake, da se le-te ne bodo več pojavljale in bodo naše aktivnosti opravljene le enkrat in takrat odlično.

Agilno delovno okolje omogoča fleksibilno (so)delovanje vseh zaposlenih pri izvajanju kompleksnih nalog in s tem povečuje možnosti uspeha. Temelji na stalni komunikaciji, usklajenosti s skupnimi cilji, motivaciji za točno določene rezultate, znanju in uporabi ustreznih orodij. Agilnost je lastnost organizacije, da se stalno razvija in prilagaja na nihanja in spremembe v okolici.

 

Vitko in agilno delovanje se prične pri ljudeh zato je prehod v agilno kulturo pričnemo pri nas samih in gradimo naprej. Ključ do uspeha je torej v usposobljenih in motiviranih zaposlenih, ki razumejo principe vitkega delovanja in so dovolj agilni, da jih pri svojem delu tudi upoštevajo.

 

 

Delavnico bo  izvedla Tanja Čajavec, direktorica in vodja R&R GRIFFIN, d.o.o.

Pridružite se nam z razmišljanji in idejami. Pričakujemo vaše aktivno sodelovanje in vas do našega srečanja  lepo pozdravljamo!

Vabljeni, da se nam pridružite!

Vašo prijavo na delavnico do zapolnitve prostih mest pričakujemo do četrtka, 22.11.2018, do 15. ure, na e-mail: griffin.digi@gmail.com ali na telefon 041 229 035.