30. obletnica delovanja Slovenske gospodarske zveze v Celovcu

3. decembra 2018

V torek, 13.11.2018,  je v Lakeside Spitz v tehnološkem parku v Celovcu potekalo praznovanje 30. obletnice delovanja Slovenske gospodarske zveze v Celovcu s katero ima OOZ Celje podpisano namero o sodelovanju.

predsednik

Slovenski gospodarski zvezi je v 30 letih delovanja uspelo zgraditi močne medosebne in gospodarske odnose v regiji Alpe Jadran.

predsednikoozcelje1

 

Razvili so se v izvrstnega čezmejnega posrednika, ki gradi mostove med narodi in skrbi za dolgoročne in trajnostne odnose. Njihovo delo temelji na spoštovanju in pospeševanju jezikovne kulture raznolikosti v naši skupni regiji. V SGZ veje val optimizma in idej, kako še bolj povezati regijo, se povezati z mladimi in ustvariti dobre gospodarske vezi.

torta

S to povezovalno noto in krepitvi gospodarskih vezi je potekalo tudi praznovanje 30. obletnice delovanja, ki se jo je udeležil tudi predsednik OOZ Celje  Miran Gracer.

okrogla miza

Poleg okrogle mize katere tema je bila  »Čezmejno sodelovanje«, so sodelovanje podkrepili  tudi s podpisom pogodbe o sodelovanju s Koroškem združenjem industrijalcev in podelili zaslužena priznanja SGZ Korotan Award podjetnikom v regiji.

udelezenci