B2B srečanje s kosovskimi podjetji

20. avgusta 2019

Spoštovani!

V sodelovanju s Klubom podjetnikov Zlatorog Celje objavljamo povabilo za B2B srečanje s kosovskimi podjetji in  seznam kosovskih podjetij, ki so izrazila interes za sodelovanje z gospodarstvom v širši Celjski regiji. Veseli bomo, če boste izrazili interes za sodelovanje s kakšnim izmed njih in se udeležili  B2B srečanja. Prosimo, da nas o tem čim prej obvestite na mail info@klub-zlatorog.si,  najkasneje do četrtka, 5. septembra 2019.

Klub podjetnikov ZLATOROG Celje

Članom kluba in
Direktorjem podjetij v širši Celjski regiji
Celje, 16. avgust 2019
Spoštovani,

Klub podjetnikov ZLATOROG Celje namerava v okviru projekta Celje International v času mednarodnega sejma MOS v Celju organizirati B2B srečanje s kosovskimi podjetji. V ta namen vam pripeto pošiljamo seznam kosovskih podjetij, ki so izrazila interes za sodelovanje z gospodarstvom v širši Celjski regiji.

Srečanje B2B bomo organizirali v sredo, 11. septembra 2019 ob 17. uri v sejni sobi družbe ETRA d.o.o. v Bukovžlaku, za kar vam bomo poslali posebno vabilo.

Ob 19. uri isti dan v istem prostoru bomo imeli še klubsko srečanje na temo »Možnosti sodelovanja s kosovskim gospodarstvom«, ki se ga bo udeležil tudi kosovski ambasador v Sloveniji.

Prosimo, da preletite priloženi seznam kosovskih podjetij. Veseli bomo, če boste izrazili interes za sodelovanje s kakšnim izmed njih in se udeležili  B2B srečanja. Prosimo, da nas o tem čim prej obvestite, najkasneje pa do četrtka, 5. septembra 2019.
V prihodnjih dneh vam bomo poslali razširjen seznam kosovskih podjetij in kasneje še vabili na obe srečanji.
Lepo pozdravljeni.

Priloga: Seznam kosovskih podjetij Celje international-List of KOSOVAR Companies_14.08.2019 (002)

Predsednik

Franc Preložnik, s.r.