SPREMEMBA TERMINOV ABC USPOSABLJANJA

3. aprila 2020

Spoštovani!

Zaradi nastale situacije v Slovenji vam sporočamo, da se na Spot svetovanje Savinjska maksimalno trudimo, da bi naše aktivnosti izvajali za vas čim bolj varno, učinkovito in v skladu z načrtovanim terminskim načrtom. Obveščamo vas, da smo spremenili termine izvedb modulov ABC usposabljanja zaradi novega načina izvedbe. Odločili smo se, da bomo izvedli ABC usposabljanje na edini v tem obdobju možen način: to je e-način v naslednjih terminih:

Modul 3: sreda – 8. in četrtek – 9. 4.2020  od 9.-12.ure predavateljica Alenka Vodončnik
Modul 4: torek – 14. in sreda – 15.4.2020 od 9.-12.ure predavateljica Biserka Kišič
Modul 5: torek – 21. in sreda- 22.4.2020 od 9.-12.ure predavateljica Alenka Vodončnik

Vsak modul smo razdelili na 2 x 3,5 šolskih ur + 3 ure individualnega dela na modul za vsakega posameznika. Naloge za individualno delo prejmete od izvajalke Alenke Vodončnik. Oddane naloge posameznega modula izvajalki so pogoj, da imate opravljen posamezen modul.

Prilagamo vam tudi navodila za vključitev v e-izvedbo za vse, ki ste se na module prijavili. Za ostale potencialne udeležence so prijave zaprte. Navodila_webex_webinar

V kolikor ste se na določen modul prijavili in  boste ugotovili, da v navedenem roku v navodilih niste prejeli pošte na svoj e- naslov takoj kontaktirajte izvajalko ABC usposabljanja Alenko Vodončnik na mail: alenka@agencija-ave .si

Tisti, ki katerega izmed modulov ne boste opravili preko Spot svetovanje Savinjska imate možnost prijave na katerega izmed Spotov v RS, ki izvajajo usposabljanje. Povezava je naslednjahttps://www.podjetniski-portal.si/moj-spletni-prirocnik/32241-usposabljanja-abc-podjetnistva-2020. Navedene so regije, najbolje, da jih kar kontaktirate in se pozanimate, ali lahko opravite manjkajoči modul pri njih.