OOZ Celje prejela visoko priznanje Mestne občine Celje

5. junija 2020

 

OOZ Celje prejela visoko priznanje Mestne občine Celje   

1-moc-oozc-sasa-pukl  Prejemnica priznanja OOZ Celje: Franc Meža, Martina Rečnik in Peter Pišek z županom MOC Bojanom Šrotom (Foto Saša Pukl, TV Celje)

 

1-Priznanja_skupinska

Prejemniki priznanj MOC 2020 (Foto: Gregor Katič)

 

V veliki Narodnega doma se je v četrtek, 4.6.2020, odvila podelitev priznanj Mestne občine Celje. Ponosni smo, da je letos med prejemniki visokih priznanj tudi naša zbornica.

Mestni svet Mestne občine Celje  je Območni obrtno-podjetniški zbornici Celje za več kot 50-letno uspešno nudenje podpore obrtnikom in podjetnikom in prispevek k razvoju obrtno-podjetniške dejavnosti podelil bronasti celjski grb. Priznanje je v imenu zbornice prevzel podpredsednik Peter Pišek.

 

Župan Mestne občine Celje Bojan Šrot je v svojem nagovoru med drugim povedal:

»Za nami je obdobje, kot ga še nismo doživeli, niti ga nismo pričakovali ali bili nanj pripravljeni, a smo se z njim po moji oceni zelo dobro soočili. Vesel sem, da sem bil priča tolikšni solidarnosti in nesebičnosti, kot so ju pokazali mnogi posamezniki, pa tudi podjetja. Na srečo smo številne projekte lahko nemoteno izvajali naprej, čeprav smo nekatera gradbišča za nekaj časa zaprli, ponekod pa so dela potekala celo hitreje, kot bi sicer. Zato se imamo kljub posledicam epidemije česa veseliti. Odličnost vsake skupnosti je pravzaprav odličnost ljudi, ki jo sestavljajo. Ponosen sem na vas, spoštovani prejemniki najvišjih priznanj. Zahvaljujem se vam, ker delate to mesto edinstveno. Hvala, ker nikoli ne obupate, ker verjamete vase, v svoje delo in v to mesto. Vsak od vas je v Celju svetla zvezda, ki mnogim kaže pot. Vsak od vas je marsikomu zgled in navdih.« (vir: MOC)