Mednarodna fakulteta za družbene in poslovne študije vas obvešča o javni predstavitvi projektnih nalog

28. februarja 2022

Mednarodna fakulteta za družbene in poslovne študije vas obvešča o javni predstavitvi projektnih nalog

Spoštovani,

Vabimo vas da si na svojem koledarju rezervirate čas za udeležbo na javni predstavitvi projektnih nalog pri predmetu Podjetništvo, ki bo v četrtek 17. marca 2022 s predvidenim pričetkom ob 16.30 uri na Mednarodni fakulteti za družbene in poslovne študije (MFDPŠ), Mariborska cesta 7, Celje. O podrobnem urniku predstavitev vas bomo obvestili naknadno, predvidoma nekaj dni pred izvedbo predstavitev. Takrat vam bomo tudi posredovali ZOOM povezavo, če se dogodka ne morete udeležiti v živo.

Naš cilj je sicer, da se zberemo v živo, ker je takrat stik bolj pristen, ter vam omogoča tudi boljši občutek o tem, kako poteka sodelovanje, saj je po zaključku predstavitev možno tudi mreženje, tako s študenti in podjetji, za katere študenti pripravljajo projektne naloge, kakor tudi z izvajalcema aktivnosti.

Študenti, ki so v sklopu predmeta za podjetja izdelovali projektne naloge, bodo v svojih predstavitvah podali oceno njihove poslovne situacije ter predloge za izboljšave/rešitve.

Morda boste v kakšnem od študentov videli celo svojega potencialnega bodočega sodelavca, ki bi vam lahko pomagal povečati dodano vrednost vaših izdelkov in storitev.

Dogodek je odlična priložnost, da spoznate delovanje fakultete in dobite vpogled v način njenega povezovanja s podjetji.

Veselimo se srečanja z vami.

S spoštovanjem / Best regards 

mag. Danijela Kocuvan in doc. dr. Gregor Jagodič

  Mednarodna fakulteta za družbene in poslovne študije
International School for Social and Business Studies

Mariborska cesta 7, 3000 Celje, Slovenija
t: +386 3 425 82 42
w: www.mfdps.si     Facebook · Instagram · YouTube