VABILO NA OKROGLO MIZO Z ŽUPANOM MESTNE OBČINE CELJE G. MATIJEM KOVAČEM IN CELJSKIMI GOSTINCI

7. marca 2023

VABILO  

 NA OKROGLO MIZO Z ŽUPANOM MESTNE OBČINE CELJE

MATIJEM KOVAČEM IN CELJSKIMI GOSTINCI  

ki bo v petek, 17. marca 2023, ob 10.30,

v prostorih Celjskega sejma, Kongresni center – dvorana Celjanka

 

Spoštovani!

Na Celjskem sejmu se sejemsko leto 2023 začenja med 17. in 19. marcem s petimi marčnimi sejmi – Festival kave Slovenija, Altermed & GreenVita, Dnevi lovstva, Dnevi ribištva in ApiSlovenija. V okviru Festivala kave Slovenija je prvi dan sejma, 17.3.2023, namenjen B2B druženju, zato se bodo odvili dogodki in predavanja s strokovno vsebino, ki bodo aktualna tako za gostince, kot tudi za ostale udeležence.

Številni gostinci se že precej časa srečujejo z različnimi težavami, ki jih je epidemija v zadnjih letih le še poglobila, zato je čas, da okrepimo komunikacijo in povezovanje čim širšega kroga deležnikov, ki lahko gostinstvo ponovno popeljejo na pot novih priložnosti za rast in razvoj tudi v Celju in okolici.

Območna obrtno-podjetniška zbornica Celje skupaj s Celjskim sejmom organizira okroglo mizo z županom mesta Celje, g. Matijem Kovačem in celjskimi gostinci v petek, 17. marca 2023, ob 10.30 uri v Kongresnem centru Celje, v dvorani Celjanka. Na okrogli mizi bo sodeloval tudi predsednik OOZ Celje g. Peter Pišek.

Srečanje bo priložnost, da spregovorimo o priložnostih in izzivih celjskih gostincev. Želimo, da bi se celjski gostinci povezali in bili aktivni sooblikovalec skupnega razvoja gostinstva v lokalnem okolju. Vabimo vas k udeležbi, saj boste tako tudi vi imeli priložnost povedati svoje mnenje ter podati predloge in pobude.

Prijave na okroglo mizo sprejemamo do četrtka, 16.03.2023, na povezavi https://forms.gle/fVu8ZZSTMGYju6xR8.

S prijavo in udeležbo na dogodku imate brezplačen vstop za ogled sejma. Vstopnico prevzamete na recepciji protokola Celjskega sejma.

Do našega srečanja vas lepo pozdravljamo.

Predsednik OOZ Celje                                                        
Peter Pišek, l.r.        

Izvršni direktor Celjski sejem d.d.             
Robert Otorepec, l.r.