Brezplačna delavnica: LET’S GET NAKED: GOLA RESNICA O PROCESU DIGITALIZACIJE, DIGITALNIH KOMPETENCAH IN MOŽNOSTIH KORIŠČENJA NDM KVOT

11. marca 2024

Datum: 11.03.2024
Čas: 9:00 - 10:30

Kategorije:

 

Vabimo Vas na 

brezplačno spletno podjetniško delavnico z naslovom

LET’S GET NAKED: GOLA RESNICA O PROCESU DIGITALIZACIJE, DIGITALNIH KOMPETENCAH IN MOŽNOSTIH KORIŠČENJA NDM KVOT

v ponedeljek, 11.03.2024, od 9.00 – 10.30 ure

 

V predavanju bomo opolnomočili poslušalce, da bodo razumeli, celoten proces digitalizacije poslovanja: njegovo vsebino, njihovo dejansko vlogo v procesu (ne le nakup orodij), potrerbne komponente ter, kako lahko z mehanizmom uporabe invalidskih kvot ugodneje zapirajo finančno konstrukcijo načrtovane digitalizacije. Predavateljica bo razložila pripravo na celoten proces digitalizacije poslovanja; vključno z digitalizacijo procesov, avtomatizacijo upravljanja dokumentov in E-računi ter arhiviranjem in končno varnim uničenjem dokumentov. Vse, kar morajo podjetja zares vedeti, da bi proces digitalizacije poslovanja po končani uvedbi le-tega, tekel kot so si zamislili in predvsem, da bo zagotavljal revizijsko in zakonsko skladnost ter verodostojnost.

Izvajalka je Tanja Čajavec izvršna direktorica poslovne skupine Griffin z več kot 60. zaposlenimi.   Več kot 10 let je strokovna vodja projektov optimizacije poslovanja in arhiviranja več kot 100 gospodarskim družbam in organizacijam javnega prava. Kot vodja programov zaposlitvene rehabilitacije in usposabljanj ranljivih skupin in invalidov, ter delovanja na področju optimizacije poslovanja in arhiviranja je avtoriteta na teh strokovnih področjih. Po izobrazbi je univ. dipl. umetnostna zgodovinarka, sociolog.kulture, kustos.sodobne umetnosti in kustos.pedagoginja,  večletna strok.sodelavka na investic.projektih s področja kulturne dediščine, kakor tudi raziskovalka na področju avdio-video arhiviranja ter priljubljena Coachinja.

Delavnica v trajanju 2. šolskih ur je za vse udeležence brezplačna.  Število udeležencev je omejeno.

POMEMBNO:

  • zaradi lažjega dela priporočamo uporabo osebnega računalnika z dostopom do spleta ter možnostmi interakcije (kamera, mikrofon)
  • vsa nadaljnja navodila glede dostopa oz. povezavo do spletne delavnice boste prejeli na elektronski naslov, ki ga boste navedli pri prijavi. Delavnici se pridružite 10 minut pred pričetkom.

Prijave zbiramo do vključno petka, 08.03.2024, do zapolnitve mest  preko spletne povezave:

https://forms.gle/kEBA6PD8mdKTyhJL9.

Vljudno vabljeni!