Brezplačna delavnica: MARKETINŠKI KONCEPTI IN POSLOVNO OKOLJE

27. marca 2024

Datum: 27.03.2024
Čas: 9:00 - 10:30

Kategorije:

 

Vabimo Vas na 

brezplačno spletno podjetniško delavnico z naslovom 

MARKETINŠKI KONCEPTI IN POSLOVNO OKOLJE

v sredo, 27.03.2024, od 9.00 – 10.30 ure

 

Spletna delavnica je namenjena naslednji vsebini:

  • Opredelitev marketinga
  • Marketinški koncepti
  • Razlike med izdelki in storitvami
  • Razumevanje poslovnega okolja

Na delavnici bodo udeleženci najprej spoznali opredelitev marketinga in dveh najpomembnejših marketinških konceptov. Zaradi vse večje usmerjenosti ponudbe v storitve, bomo jasno opredelili razlike in načine ponudbe med storitvami in izdelki. Ob zaključku delavnice bodo udeležci spoznali tudi nekaj orodij in pristopov, s katerimi bodo bolje razumeli poslovno okolje, s čimer bodo lažje prilagodili svojo ponudbo na trgu.

Izvajalec delavnice je dr. Jagodič, ki izhaja iz obrtniške družine in ima več kot 20 let izkušenj s področja podjetništva, marketinga, prodajnih veščin, oblikovanja in usposabljanja prodajnih timov, ter coachinga vodij, ter predava na Univerzi v Mariboru, MFDPŠ Celje in Univerzi Sv. Cirila in Metoda iz SKopja v Makedoniji. Treninge izvaja tako za manjša podjetja, kot multinacionalke na področju držav celotne bivše Jugoslavije. Na delavnicah s pomočjo številnih praktičnih primerov zagotovi razumevanje vsebin in zadovoljstvo udeležencev.

Delavnica v trajanju 2. šolskih ur je za vse udeležence brezplačna.  Število udeležencev je omejeno.

POMEMBNO:

  • zaradi lažjega dela priporočamo uporabo osebnega računalnika z dostopom do spleta ter možnostmi interakcije (kamera, mikrofon)
  • vsa nadaljnja navodila glede dostopa oz. povezavo do spletne delavnice boste prejeli na elektronski naslov, ki ga boste navedli pri prijavi. Delavnici se pridružite 10 minut pred pričetkom.

Prijave zbiramo do vključno torka, 26.03.2024, do zapolnitve mest  preko spletne povezave:

https://forms.gle/i6bQe1LWCz1mUQau8.

Vljudno vabljeni!