Brezplačna delavnica: UPORABA SPLETA ZA POZICIONIRANJE IN MARKETINŠKE AKTIVNOSTI

17. aprila 2024

Datum: 17.04.2024
Čas: 9:00 - 10:30

Kategorije:

 

Vabimo Vas na 

brezplačno spletno podjetniško delavnico z naslovom

UPORABA SPLETA ZA POZICIONIRANJE IN MARKETINŠKE AKTIVNOSTI

v sredo, 17.04.2024, od 9.00 – 10.30 ure

 

Spletna delavnica je namenjena naslednji vsebini:

  • Opredelitev pozicioniranja
  • Spletna stran
  • Družbena omrežja
  • Marketinške aktivnosti za ciljne skupine

Na delavnici se bodo udeleženci najprej spoznali s pojmom pozicioniranja svoje ponudbe in zakaj je to pri nastopu na trgu najpomembnejši element ponudbe, kar bomo povezali z opredelitvijo ciljnih skupin in kriteriji za delitev kupcev v skupine. V okviru delavnice se bomo dotaknili tudi pomena spletne strani, pomembnih elementov spletne predstavitve in uporabe družbenih omrežij kot vzvodov za hitrejše doseganje prepoznavnosti ter obveščanja potencialnih kupcev.

Izvajalec delavnice: dr. Gregor Jagodič, ki izhaja iz obrtniške družine in ima več kot 20 let izkušenj s področja podjetništva, marketinga, prodajnih veščin, oblikovanja in usposabljanja prodajnih timov, ter coachinga vodij, ter predava na Univerzi v Mariboru, MFDPŠ Celje in Univerzi Sv. Cirila in Metoda iz Skopja v Makedoniji. Treninge izvaja tako za manjša podjetja, kot multinacionalke na področju držav celotne bivše Jugoslavije. Na delavnicah s pomočjo številnih praktičnih primerov zagotovi razumevanje vsebin in zadovoljstvo udeležencev.

Delavnica v trajanju 2. šolskih ur je za vse udeležence brezplačna. Število udeležencev je omejeno.

POMEMBNO:

  • zaradi lažjega dela priporočamo uporabo osebnega računalnika z dostopom do spleta ter možnostmi interakcije (kamera, mikrofon)
  • vsa nadaljnja navodila glede dostopa oz. povezavo do spletne delavnice boste prejeli na elektronski naslov, ki ga boste navedli pri prijavi. Delavnici se pridružite 10 minut pred pričetkom.

Prijave zbiramo do vključno torka, 16.04.2024, do zapolnitve mest  preko spletne povezave::

https://forms.gle/eAvcx5cJk8YQ8oXEA.

Vljudno vabljeni!