Brezplačna delavnica: PASTI PRI PRODAJI/NAKUPU NEPREMIČNINE

9. aprila 2024

Datum: 09.04.2024
Čas: 9:00 - 10:30

Kategorije:

 

Vabimo Vas na 

brezplačno spletno podjetniško delavnico z naslovom

PASTI PRI PRODAJI/NAKUPU NEPREMIČNINE

v torek, 09.04.2024, od 9.00 – 10.30 ure

 

Prodaja ali nakup nepremičnine je za vsakega izmed nas poseben, morda celo edinstven dogodek. Ker je lahko posel v zvezi z nepremičnino zaradi pomanjkanja znanja zelo tvegan, je pomembno, da vemo na kaj moramo biti še posebej pozorni oz. kje so pasti. Na 2 šolski uri trajajoči delavnici, boste lahko spoznali nekaj najbolj pomembnih točk v zvezi s prodajo/nakupom nepremičnine.

Izvajalka: Urška Pečnik, univ.dipl.prav., ima več kot 15 let delovnih izkušenj kot pravnica v treh slovenskih bankah, od leta 2021 imetnica licence za posredovanje v prometu z nepremičninami in samostojna podjetnica – Pravno in poslovno svetovanje ter posredovanje v prometu z nepremičninami Legalis, Urška Pečnik s.p., Mozirje.

Delavnica v trajanju 2 šolskih ur je za vse udeležence brezplačna.  Število udeležencev je omejeno.

POMEMBNO:

  • zaradi lažjega dela priporočamo uporabo osebnega računalnika z dostopom do spleta ter možnostmi interakcije (kamera, mikrofon)
  • vsa nadaljnja navodila glede dostopa oz. povezavo do spletne delavnice boste prejeli na elektronski naslov, ki ga boste navedli pri prijavi. Delavnici se pridružite 10 minut pred pričetkom.

Prijave zbiramo do vključno ponedeljka, 08.04.2024, do zapolnitve mest  preko spletne povezave:

https://forms.gle/V1eisYzFyhyS38TN9.

Vljudno vabljeni!