Brezplačna spletna podjetniška delavnica: Kreativno razmišljanje in poslovni izzivi

27. maja 2024

Datum: 27.05.2024
Čas: 9:00 - 10:30

Kategorije:

Vabimo Vas na  

brezplačno spletno podjetniško delavnico z naslovom

KREATIVNO RAZMIŠLJANJE IN POSLOVNI IZZIVI
v ponedeljek, 27.05.2024, od 9.00 – 10.30 ure

 

Vas zanima, kako ohraniti kreativnost in inovativnost v času digitalizacije in hitrih sprememb v poslovnem svetu? Pridružite se nam na delavnici, kjer bomo raziskovali povezavo med kreativnim načinom razmišljanja in sodobnimi poslovnimi izzivi. Na delavnici boste spoznali osnove metode 6 klobukov razmišljanja, ki kot celota nudi edinstven pristop k reševanju problemov in spodbujanju kreativnega mišljenja.

Vsebina:

  • Predstavitev metode – 6 klobukov razmišljanja – po De Bonu.
  • Namige za uporabo metode pri reševanju poslovnih izzivov.
  • Razprava o tem, kako lahko kreativno razmišljanje pomaga pri soočanju s hitrimi spremembami v poslovnem svetu.

Izvajalka je Tanja Čajavec izvršna direktorica poslovne skupine Griffin z več kot 60. zaposlenimi.   Več kot 10 let je strokovna vodja projektov optimizacije poslovanja in arhiviranja več kot 100 gospodarskim družbam in organizacijam javnega prava. Kot vodja programov zaposlitvene rehabilitacije in usposabljanj ranljivih skupin in invalidov, ter delovanja na področju optimizacije poslovanja in arhiviranja je avtoriteta na teh strokovnih področjih. Po izobrazbi je univ. dipl. umetnostna zgodovinarka, sociolog.kulture, kustos.sodobne umetnosti in kustos.pedagoginja,  večletna strok.sodelavka na investic.projektih s področja kulturne dediščine, kakor tudi raziskovalka na področju avdio-video arhiviranja ter priljubljena Coachinja. Tanja Čajavec vas bo popeljala na pot spoznavanja metode ‘6 klobukov razmišljanja’ po De Bonu. Je ena od le 7ih licenciranih trenerk te metode v Sloveniji in kot NLP praktik, mojster praktik, TA praktik – priznana in zaželjena Coachinja in svetovalka podjetjem, na različnih področjih.

Delavnica v trajanju 2. šolskih ur je za vse udeležence brezplačna.  Število udeležencev je omejeno.

POMEMBNO:

– zaradi lažjega dela priporočamo uporabo osebnega računalnika z dostopom do spleta ter možnostmi interakcije (kamera, mikrofon)

– vsa nadaljnja navodila glede dostopa oz. povezavo do spletne delavnice boste prejeli na elektronski naslov, ki ga boste navedli pri prijavi. Delavnici se pridružite 10 minut pred pričetkom. 

 

Prijave zbiramo do vključno petka, 24.05.2024, do zapolnitve mest  preko spletne povezave: 

https://forms.gle/y3XrCG8yJfCY95GC9

 

Vljudno vabljeni!