UČINKOVIT NASTOP NA LINKEDINU ZA USTVARJANJE NOVIH POSLOV IN PRILOŽNOSTI, 20. 4. 2022

20. aprila 2022

Datum: 20.04.2022
Čas: 9:00 - 11:00

Kategorije:

SPOT SVETOVANJE SAVINJSKA

VABIMO VAS NA SPLETNO DELAVNICO

»UČINKOVIT NASTOP NA LINKEDINU ZA USTVARJANJE NOVIH POSLOV IN PRILOŽNOSTI«

V SREDO, 20.4.2022, OB 9.00 uri

 

Vabimo vas, da se pridružite delavnici, kjer boste pobliže spoznali trendovsko družbeno omrežje milenijcev ter možnosti, ki jih ponuja za vaš posel.

Vsebina:

  • hiter pregled, kaj je Linkedin in kako deluje
  • pomen osebnega profila in povezav vodstva
  • kako se aktivirati na Linkedinu, kako čim bolj razširiti mrežo
  • vsebine in objave na Linkedinu
  • kako stopiti korak naprej od objav
  • kako od poznanstva do posla na Linkedinu

Izvajalka: Biserka Kišič, KISIK Komunikacije, je univ. dipl. oec. za marketing s 25-letnimi izkušnjami na področjih marketinga, digitalnega marketinga, komuniciranja ter odnosov z javnostmi. Predhodno je delovala v marketingu v največjih slovenskih podjetjih, zadnjih 5 let pa s svojim podjetjem izvaja delavnice in izobraževanja s področja digitalnega marketinga za podjetnike in podjetja različnih branž, hkrati pa vodi in izvaja digitalni marketing za nekatere svoje naročnike. Vsa znanja in orodja predavateljica uporablja tudi v praksi pri vodenju omrežij ter pisanju vsebin za spletne kanale svojih naročnikov, kar daje dodatno uporabno vrednost delavnicam. Le-te so vedno ocenjene kot zelo praktične, razumljive in uporabne v praksi.

Udeležba je brezplačna za vse udeležence. Delavnica bo trajala 3 šolske ure, število udeležencev na delavnici je omejeno. V primeru zapolnitve skupine vam bomo sporočili morebitni novi termin izvedbe spletne delavnice.

POMEMBNO:

– zaradi lažjega dela priporočamo uporabo osebnega računalnika z dostopom do spleta ter možnostmi interakcije (kamera, mikrofon)

– vsa nadaljnja navodila glede dostopa do spletne delavnice boste prejeli dan pred terminom izvedbe na elektronski naslov, ki bo naveden na prijavi. Na delavnico se prijavite 10 minut pred pričetkom.

 

Prijave zbiramo preko povezave:  https://forms.gle/CAVmPofN8WcBti5u5

do vključno petka, 15.4.2022 oziroma do zasedbe mest.

Vljudno vabljeni!

 

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija