UČINKOVITO VODENJE SESTANKOV – KO SESTANEK NI VEČ IZGUBA ČASA

22. februarja 2023

Datum: 22.02.2023
Čas: 9:00 - 10:30

Kategorije:

 

Vabimo Vas na 

brezplačno spletno podjetniško delavnico z naslovom

UČINKOVITO VODENJE SESTANKOV –  KO SESTANEK NI VEČ IZGUBA ČASA

v sredo, 22.02.2023, od 9.00 – 10.30 ure

 

Na delavnici bomo trenirali, kako organizirati in voditi sestanke, da pripomorejo k jasnemu razumevanju informacij,  načrtovanju in spremljanju procesov dela,  kakor tudi k kreiranju idej za izboljšave in iskanje rešitev.

Vsebina:

  1. Priprava na sestanek – kaj lahko pripravim v naprej, kako pripravim sebe in strukturo sestanka.
  2. Uvod sestanka – kako v tim prinesti fokus, pozitivno naravnanost, povezanost, poslušanje.
  3. Vodenje sestanka – kako povabiti ljudi v aktivno vlogo, menjava vlog (zapisnikar, time manager, fokus manager), odzivanje na udeležence sestanka, ki so nam v izziv, skupinska dinamika – lok sestanka, kako dati udeležencem besedo, jih poslušati in povzeti, da se slišijo slišane.
  4. Ustvarjanje spodbudnega in kreativnega prostora in skupinske dinamike, odločanje v skupini – kako konstruktivno priti do skupinskih odločitev. Beleženje sestanka in prevzemanje nalog. Kako zaključiti sestanek.

Izvajalka: Mag. Barbara Zacirkovnik, po duši je kreatorka in snovalka izobraževalnih procesov, sicer pa moderatorka in izvajalka izkustvenih delavnic iz področij komuniciranja, vodenja, grajenja kulture sodelovalnih odnosov v podjetjih, raziskovalka individualnih in kolektivnih potencialov ter strateginja za uporabo teh v praksi.

Delavnica v trajanju 2 šolskih ur je za vse udeležence brezplačna.  Število udeležencev je omejeno.

POMEMBNO:

– zaradi lažjega dela priporočamo uporabo osebnega računalnika z dostopom do spleta ter možnostmi interakcije (kamera, mikrofon)

– zaželjeno je, da imate pri roki tudi pametni telefon (za izvedbo kakšne zanimive vaje)

– vsa nadaljnja navodila glede dostopa oz. povezavo do spletne delavnice boste prejeli na elektronski naslov, ki ga boste navedli pri prijavi. Delavnici se pridružite 10 minut pred pričetkom.

Prijave zbiramo do vključno torka, 21.02.2023, do 12. ure preko spletne povezave:

https://forms.gle/dhynY3kSicmo9BgW7

 

Vljudno vabljeni!