Vabilo na podjetniški zajtrk z mreženjem: PREDSTAVITEV PORTALA E-DAVKI

4. aprila 2024

 

SPOT SVETOVANJE SAVINJSKA

VABILO NA

VABILO NA PODJETNIŠKI ZAJTRK Z MREŽENJEM

PREDSTAVITEV PORTALA E-DAVKI

v četrtek, 04.04.2024, ob 9.00, v dvorani OOZ Celje, Cesta na Ostrožno 4, Celje

 

Spoštovani!

Vljudno Vas vabimo, da se udeležite podjetniškega zajtrka z mreženjem, katerega tematika je predstavitev informacijskega Sistema Finančne uprave RS (FURS), ki se uporablja za elektronsko poslovanje s finančno upravo.

Portal e-Davki omogoča udobno, preprosto in varno oddajanje davčnih obrazcev ter prejemanje dokumentov, ki jih vroča FURS (eVročanje). Prav tako omogoča še številne druge eStoritve kot so vpogled v uradne evidence in registre FURS, informatizirano izmenjavo podatkov z drugimi udeleženci (G2G) in urejanje pooblastil.

Mobilna aplikacija e-Davki je namenjena fizičnim osebam. Ponuja številne funkcionalnosti poslovanja s FURS. Poleg obrazcev, kontaktov in splošnih informacij, ponuja tudi personalizirani koledarček, preko katerega prejemate obvestila o svojih konkretnih obveznostih in pravicah (npr. obvestilo o izteku roka plačila določenega davka). Prav tako aplikacija omogoča delo v imenu drugih zavezancev. Tako lahko zakoniti zastopnik poslovnega subjekta in pooblaščenec, v imenu zastopanega, vlagata in prejemata dokumente ter pregledujeta podatke.

Izvajalci: predstavniki Finančnega urada Celje

Udeležba je brezplačna za vse udeležence. Celoten dogodek bo trajal 2 uri in bo priložnost za izmenjavo mnenj in mreženje. Na dogodek se prijavite na povezavi:   https://forms.gle/X9ZZ1pG6hJZoT1B37.

Prijave sprejemamo do srede, 03.04.2024, do 12. ure.

Veselimo se srečanja in Vas lepo pozdravljamo! 

 

SPOT svetovanje SAVINJSKA – OOZ Celje