Brezplačna delavnica: ChatGPT in njegova konkretna uporaba

14. maja 2024

Datum: 14.05.2024
Čas: 9:00 - 10:30

Kategorije:

 

Pozdravljeni,

v marcu smo organizirali delavnico, kjer smo predstavili osnovne pojme umetne inteligence in njene aplikacije v poslovanje podjetnikov. Zdaj pa

Vas Vabimo na 

brezplačno spletno podjetniško delavnico z naslovom

ChatGPT in njegova konkretna uporaba

v torek, 14.05.2024, od 9.00 – 10.30 ure

 

Vsebina:

Gre za inovativno orodje, ki spreminja način komunikacije in ustvarjanja v podjetniškem svetu. Če ste podjetnik, ki išče nove načine za izboljšanje produktivnosti in povečanje učinkovitosti, potem je ta delavnica prava za vas. Na delavnici bomo razkrili konkretno uporabo ChatGPT-ja v poslovnem okolju, s poudarkom na praktičnih primerih, ki so prilagojeni vašim potrebam. Spoznali boste, kako lahko ChatGPT olajša vaše vsakodnevne naloge, od komunikacije s strankami do ustvarjanja vsebine za marketing.

Poleg tega bomo razpravljali tudi o brezplačnih in plačljivih verzijah ChatGPT-ja, tako da boste lahko izbrali tisto, ki najbolje ustreza vašemu poslovnemu modelu. Ne bomo pa pozabili niti na Microsoft Copilot in AI funkcije v Canvi, ki vam lahko prav tako pomagajo pri optimizaciji vašega dela.

Pridružite se nam na delavnici in odkrijte, kako lahko ChatGPT in druge napredne tehnologije izboljšajo in poenostavijo vaše poslovanje.

Izvajalka: Biserka Kišić, KISIK Komunikacije d.o.o., prinaša svoja znanja in izkušnje več kot 20–letnega dela na različnih področjih marketinga in odnosov z javnostmi. V zadnjih letih se posveča predvsem izobraževanju in prenosu praktičnih znanj s področja marketinga in digitalnega marketinga podjetnikom in podjetjem. Izvedla je že več kot 300 delavnic s preko 5000 zadovoljnih slušateljev, njene delavnice pa so vedno ocenjene kot zelo koristne in zanimive.

Delavnica v trajanju 2 šolskih ur je za vse udeležence brezplačna.  Število udeležencev je omejeno.

POMEMBNO:

– zaradi lažjega dela priporočamo uporabo osebnega računalnika z dostopom do spleta ter možnostmi interakcije (kamera, mikrofon)

– vsa nadaljnja navodila glede dostopa oz. povezavo do spletne delavnice boste prejeli na elektronski naslov, ki ga boste navedli pri prijavi. Delavnici se pridružite 10 minut pred pričetkom.

Prijave zbiramo do vključno ponedeljka, 13.05.2024, do 12. ure oziroma do zapolnitve mest preko spletne povezave: https://forms.gle/rSEBg5HFaRZr1xDs5

 

Vljudno vabljeni!