Vabilo na podjetniški zajtrk z mreženjem: TRŽNI INŠPEKTORAT – INŠPEKCIJSKI NADZOR NAD IZVAJANJEM ZAKONOV IN DRUGIH PREDPISOV

11. maja 2023

 

SPOT SVETOVANJE SAVINJSKA

VABILO NA

PODJETNIŠKI ZAJTRK Z MREŽENJEM 

TRŽNI INŠPEKTORAT –INŠPEKCIJSKI NADZOR NAD IZVAJANJEM ZAKONOV IN DRUGIH PREDPISOV

v četrtek, 11.05.2023, ob 9.00,
v dvorani OOZ Celje, Cesta na Ostrožno 4, Celje

 

Spoštovani!

Vljudno Vas vabimo, da se udeležite podjetniškega zajtrka z mreženjem, na katerega smo povabili g. Francija Plavčaka, vodjo Območne enote Celje Tržnega inšpektorata Republike Slovenije.

Tržni inšpektorat Republike Slovenije opravlja naloge inšpekcijskega nadzora nad izvajanjem zakonov in drugih predpisov, med drugim na področjih varstva potrošnikov, nepoštenih poslovnih praks v odnosu do potrošnikov, obrtne dejavnosti, trgovine, nepremičninskega posredovanja, gostinstva in turizma, avtorskih in sorodnih pravic, potrošniškega kreditiranja in uporabe slovenskega jezika ter varnosti in označevanja proizvodov v pristojnosti ministrstva.

Na podlagi primerov iz prakse bo predstavljeno, kako poteka inšpekcijski postopek in na kaj je potrebno kot stranka v inšpekcijskem postopku biti pozoren.

Udeležba je brezplačna za vse udeležence. Celoten dogodek bo trajal 2,5 uri in bo priložnost za postavitev vprašanj, kakor tudi za izmenjavo mnenj in mreženje.

Število udeležencev je omejeno. Na dogodek se prijavite na povezavi:  

https://forms.gle/vWE42nMFoJPp8QFG9

Prijave sprejemamo do srede, 10.05.2023, do 12. ure oziroma do zapolnitve mest.

Veselimo se srečanja in Vas lepo pozdravljamo! 

SPOT svetovanje SAVINJSKA – OOZ Celje

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT, Javna agencija.