Vabilo na spletno delavnico: PODPORA SODELAVCEM NA PREHODU V DIGITALNO, TRAJNOSTNO IN ZELENO TRANSFORMACIJO

17. maja 2023

 

SPOT SVETOVANJE SAVINJSKA

VABIMO VAS NA SPLETNO DELAVNICO:

PODPORA SODELAVCEM NA PREHODU V DIGITALNO, TRAJNOSTNO

IN ZELENO TRANSFORMACIJO

v sredo, 17.5.2023, ob 8.30

preko spletne aplikacije

 

Delavnica je namenjena osnovnemu razumevanju ovir in odporov do sprememb in ozaveščanju glede nujnih korakov pri transformaciji organizacije. Namenjena je vsem, ki sodelujejo v preobrazbah ali na področju digitalne, trajnostne ali zelene transformacije.

Vsebina:

  • Komuniciranje in ustvarjanje nuje za transformacijo
  • Ali vsi razumemo, na kakšno pot se podaja organizacija
  • Vloga vodij in ključnih nosilcev sprememb v organizaciji
  • Vloga sodelavcev v procesih transformacije
  • Podpora sodelavcem pri razvoju kompetenc in spremembi procesov dela

Izvajalka: Mag. Alenka Leskovšek, direktorica in lastnica Racio razvoj HR&M consulting, že več kot 20 let deluje kot svetovalka, coach in predavateljica na področju HR procesov in razvoja voditeljstva in procesnih izboljšav. Sodeluje z organizacijami pri oblikovanju HR strategij, digitalizaciji HR funkcije, reorganizacijah, posodobitvah HR procesov, selekciji in razvoju kadrov, oblikovanju kompetenčnih modelov itd. Deluje kot svetovalka vodjem in timom pri ciljnem vodenju in nenehnem izboljševanju procesov, krepitvi skupinske dinamike ter medsebojnem sodelovanju. Vodi delavnice za razvoj kompetenc vodenja, komunikacije, sodelovanja, upravljanja sprememb, mentorstva.., teambuildinge in je višja predavateljica na Mednarodni fakulteti za družbene in poslovne študije. Je prejemnica priznanja Centra vojaških šol in  priznanja Kadrovski up leta 2017 za najboljše znanstvenoraziskovalno delo s področja kadrovskega managementa.

POMEMBNO:

– zaradi lažjega dela priporočamo uporabo osebnega računalnika z dostopom do spleta ter možnostmi interakcije (kamera, mikrofon)

– vsa nadaljnja navodila glede dostopa do spletne delavnice boste prejeli dan pred terminom izvedbe na elektronski naslov, ki bo naveden na prijavi. Na delavnico se prijavite 10 minut pred pričetkom.

Udeležba je brezplačna za vse udeležence, število udeležencev je omejeno. Spletna delavnica bo trajala 2 uri.

Prijave zbiramo preko povezave: https://forms.gle/cBB6vDuoZv3cZQUJ8

do vključno torka, 16.05.2023 oziroma do zasedbe mest.

Vljudno vabljeni!

SPOT svetovanje SAVINJSKA – OOZ Celje

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT, Javna agencija.