VABILO NA PODJETNIŠKI ZAJTRK Z MREŽENJEM

12. januarja 2023

SPOT SVETOVANJE SAVINJSKA

VABILO NA PODJETNIŠKI ZAJTRK Z MREŽENJEM

TEMA: OPTIMIZACIJA POSLOVNIH
PROCESOV Z UPORABO VITKIH METOD

v četrtek, 12.01.2023, ob 9.00,

v dvorani OOZ Celje, Cesta na Ostrožno 4, Celje

 

Spoštovani!

Vljudno Vas vabimo, da se udeležite podjetniškega zajtrka z mreženjem na temo optimizacije poslovnih procesov z uporabo vitkih metod. Vitka organizacija temelji na učinkovitem prepoznavanju izgub ter reševanju hitrih dvigov naročil in težav s kapacitetami. Cilj vitke organizacije je nenehno izboljševanje vseh procesov. Njena prednost je osredotočenost na rezultate, na dinamične, časovno in stroškovno učinkovite procese, na zmanjšanje napak, na visoko učinkovite stroje ter motivirane zaposlene.

Uvedba vitke proizvodnje in logistike je najcenejši način povečanja prilagodljivosti, kakovosti in zadovoljstva kupcev. Rezultati vitke proizvodnje in logistike so, v primerjavi s predhodnim stanjem, hitro vidni in prinašajo stabilno merljive rezultate.

Na dogodku bo predstavljeno, na kakšen način v podjetju sploh zaznati težave, ki nastanejo zaradi ozkih grl v procesih, jih analizirati ter jih odpraviti. Kako se lotiti nadgradnje obstoječih procesov z vitkim sistemom s ciljem optimizacije stroškov, ki je eden ključnih pogojev za uspeh na globalnem trgu. Predstavljene bodo tudi dobre prakse različnih podjetij, kjer so vitke procese že vpeljali.

Izvajalec predstavitve: Miha Vedenik, Lean rešitve d.o.o. Celje

Miha Vedenik je podjetnik, predavatelj, svetovalec in lean navdušenec. Njegovi dosežki in storitve so vidni v različnih podjetjih tako v Sloveniji kot v tujini. Vrsto let deluje na področju optimizacije proizvodnih procesov, izboljševanja poslovnih rezultatov, reorganizacije, spreminjanja miselnosti v podjetjih, vpeljave vitkih metod in razvoja kadrov za vodenje vitkih metod. Njegova strokovnost in sposobnost  motiviranja mu omogočata povezovanje različnih nivojev organizacije v podjetjih, da skupaj začnejo spreminjati procese na bolje.

V podjetju Lean Rešitve d.o.o. Celje se že vrsto let ukvarjajo z izboljševanjem storilnosti tako človeških virov kot različnih proizvodnih in logističnih sistemov. V ekipi so strokovnjaki iz avtomobilske industrije in bančništva, ki so svoja znanja nabirali na praktičnih primerih in preko let razvili uporabne pristope za povečanje učinkovitosti zaposlenih v različnih podjetjih in ustanovah. Svoje storitve so izvajali za številna podjetja kot so Domel, Knauf Insulation, Hella, Iskra, ZKW, Cartago, Žito, Cablex, Hidria, SIP, TBP, Virs, Arcont, Interblock itd.

 

Udeležba je brezplačna za vse udeležence.  Dogodek bo trajal 2 uri in bo priložnost za mreženje in izmenjavo mnenj med udeleženci.

Število udeležencev je omejeno. Na dogodek se prijavite na povezavi: https://forms.gle/eJPt62LsqiYcWp3t5

Prijave sprejemamo do srede, 11.01.2023, do 12. ure oziroma do zapolnitve mest. Dogodek bo izveden v skladu s priporočili NIJZ.

Veselimo se srečanja in Vas lepo pozdravljamo! 

 

OOZ Celje – SPOT svetovanje SAVINJSKA

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija